PC için Xbox Controller mı DualSense mi?

• Konuyu başlatan ErnY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 335
Nintendo çok tatlıymış ama oda uyumluluk sorunları yaşıyor diye biliyorum açıkçası GameSir aklıma yattı ama onda da tetik problemleri oluyor tarzı şeyler gördüm Reddit'te.

Hocam ben kullandığımı söyledim. GameSir akrabam almıştı kablosu kısaydı. O zamanlar öyleydi şu an nedir bilmiyorum. Kendi yazdığım ürünü met ettiğim için yazmıyorum inan. Yoksa Razer da çok güzel game padler var. Vatan Computer da güzel ürünler var. Şart değil orijinal bir ürün almanız.

Gayet güzel öneriler geldi bakacağım hocam en sonunda bir karar vereceğim çok teşekkürler.

Arkadaşlar selam PC kullanımı için kendime Controller bakıyorum ama hangisini alacağımı bilemedim. Açıkçası hiç Xbox kolu kullanmadım DualSense'den memnunum rahatlık açısından ama bilgisayarda uyumluluk açısından sorunluymuş sanırsam. Bir öneriniz var mı?

Ergonomi olarak hangisini tercih ediyorsanız bence onu tercih edin, Xbox PC için daha uyumlu tabi

Arkadaşlar selam PC kullanımı için kendime Controller bakıyorum ama hangisini alacağımı bilemedim. Açıkçası hiç Xbox kolu kullanmadım DualSense'den memnunum rahatlık açısından ama bilgisayarda uyumluluk açısından sorunluymuş sanırsam. Bir öneriniz var mı?
Tabiki Xbox 9.nesil controller.

Ergonomi olarak hangisini tercih ediyorsanız bence onu tercih edin, Xbox PC için daha uyumlu tabii.

Açıkçası ben DualSense'den çok memnunum ama tabii ki Xbox tarzı da denemek gerek bir gün deneyeceğim bir mağazada.

Saygıdeğer hocalarım, son kararımı sanırsam GameSir'den yana kullanacağım ama hangi modeli seçmeliyim bilmiyorum Cyclone 2 haricinde bir öneriniz var mıdır?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı