W wishes ruin life Picopat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 496 Çözümler 5 23 Temmuz 2023 #1 Mesela 2. Seviye rozet alınca ne olur? Kaç XP verir. Bir de mevsim bitince rozet gitmez değil mi? Kalıcı.
Mesela 2. Seviye rozet alınca ne olur? Kaç XP verir. Bir de mevsim bitince rozet gitmez değil mi? Kalıcı.
Çözüm izoo 23 Temmuz 2023 wishes ruin life dedi: Mesela 2. seviye rozet alınca ne olur? Kaç XP verir. Bir de mevsim bitince rozet gitmez değil mi? Kalıcı. Genişletmek için tıkla... Kalıcı her seviyede 100 xp veriyor toplam 40 seviye.
wishes ruin life dedi: Mesela 2. seviye rozet alınca ne olur? Kaç XP verir. Bir de mevsim bitince rozet gitmez değil mi? Kalıcı. Genişletmek için tıkla... Kalıcı her seviyede 100 xp veriyor toplam 40 seviye.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.820 Çözümler 25 Yer Adana 23 Temmuz 2023 #2 wishes ruin life dedi: Mesela 2. seviye rozet alınca ne olur? Kaç XP verir. Bir de mevsim bitince rozet gitmez değil mi? Kalıcı. Genişletmek için tıkla... Kalıcı her seviyede 100 xp veriyor toplam 40 seviye. Artı 0 Eksi Çözüm
wishes ruin life dedi: Mesela 2. seviye rozet alınca ne olur? Kaç XP verir. Bir de mevsim bitince rozet gitmez değil mi? Kalıcı. Genişletmek için tıkla... Kalıcı her seviyede 100 xp veriyor toplam 40 seviye.
Abraforever Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 186 23 Temmuz 2023 #3 wishes ruin life dedi: Mesela 2. Seviye rozet alınca ne olur? Kaç XP verir. Bir de mevsim bitince rozet gitmez değil mi? Kalıcı. Genişletmek için tıkla... her bi rozet100xp steam puan dükkanından 1000 puana alınıyor seviye olarak Artı 0 Eksi
wishes ruin life dedi: Mesela 2. Seviye rozet alınca ne olur? Kaç XP verir. Bir de mevsim bitince rozet gitmez değil mi? Kalıcı. Genişletmek için tıkla... her bi rozet100xp steam puan dükkanından 1000 puana alınıyor seviye olarak
SEFA.JR Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #4 Abraforever dedi: Her bir rozet100XP Steam puan dükkanından 1000 puana alınıyor seviye olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam konu eski ama ben aldım 1 seviye olanı 11 seviyeyim 25 XP gerekiyordu aldım hala aynıyım. Artı 0 Eksi
Abraforever dedi: Her bir rozet100XP Steam puan dükkanından 1000 puana alınıyor seviye olarak. Genişletmek için tıkla... Hocam konu eski ama ben aldım 1 seviye olanı 11 seviyeyim 25 XP gerekiyordu aldım hala aynıyım.
Abraforever Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 186 3 Ağustos 2024 #5 SEFA.JR dedi: Hocam konu eski ama ben aldım 1 seviye olanı 11 seviyeyim 25 XP gerekiyordu aldım hala aynıyım. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Artı 0 Eksi
SEFA.JR dedi: Hocam konu eski ama ben aldım 1 seviye olanı 11 seviyeyim 25 XP gerekiyordu aldım hala aynıyım. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam.