Mezun senesi dershane kaç saat olmalı?

Thearlk146

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. Bu sene YKS'den çok fena çaktım, tek başıma ders çalışamadığım için de (vakitleri ayarlayamadığımdan) dershaneye yazıldım. En başta konuşurken söylenen vaktin bana yeteceğini düşündüm fakat bugün ders programını attılar ve az olduğunu hissettim. Sizce konuları yetişir mi?
Salı günü rehber hocadan bana bir ders programı hazırlamasını isteyeceğim. Sizce 9 ayda sayısal ilk 100k gelir mi?

Dosya Ekleri

• as.png
    as.png
    106,9 KB · Görüntüleme: 213
Dershaneler konuyu yetiştiriyor her türlü sorun çıkmaz. Onlar ayarlıyor bir şekilde.
3 gün bunlarla konu işleyip tüm hafta o konuyla ilgili soru çözümümü yapayım yoksa diğer konuları da inceleyim mi

Haftanın geri kalanını nasıl geçireceğim onu hesaplamaya çalışıyorum.

Merhaba. Bu sene YKS'den çok fena çaktım, tek başıma ders çalışamadığım için de (vakitleri ayarlayamadığımdan) dershaneye yazıldım. En başta konuşurken söylenen vaktin bana yeteceğini düşündüm fakat bugün ders programını attılar ve az olduğunu hissettim. Sizce konuları yetişir mi?
Salı günü rehber hocadan bana bir ders programı hazırlamasını isteyeceğim. Sizce 9 ayda sayısal ilk 100k gelir mi?

Ben de say 300k mezun ogrencisi olarak dershaneye yazıldım ve şunu söylemeliyim bizim dershaneden fazla ders sayınız var. Biz pazartesi deneme salı carsamba persembe cuma 5 ders görüyoruz saat 9'da girip 12.35 de cıkıyoruz (35 dk ders 10dk teneffüs). Gittiğim dershane yasadıgım sehrin köklü ve bir hayli basarısı olan bir dershane. Ona rağmen hocaları ve eski ogrencileri mayısa gelmeden tüm konuların bittiğini söylüyor. Say 100k gelir mi sorusuna ise kendiniz karar vereceksiniz. Basit bir hesapla günde fix 3 saat verimli çalışsanız bile 100 150k yaparsınız ama dediğim gibi bu iş önce sizde bitiyor.

3 gün bunlarla konu işleyip tüm hafta o konuyla ilgili soru çözümümü yapayım yoksa diğer konuları da inceleyim mi?

Haftanın geri kalanını nasıl geçireceğim onu hesaplamaya çalışıyorum.

Dershaneler okullar kadar süreleri olmadıgı icin konular hızlı işlerler yani sizin tek dayanağınız dershane olmamalı bence yani ben 1 aydır gidiyorum ve görüşlerim bu yönde. Kesinlikle dershaneden 1 adım önde gitmeniz gerekiyor dershaneye bağlı giderseniz yetiştirseniz bile tam anlamıyla konuları sindiremeyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dershaneler okullar kadar süreleri olmadıgı icin konular hızlı işlerler yani sizin tek dayanağınız dershane olmamalı bence yani ben 1 aydır gidiyorum ve görüşlerim bu yönde. Kesinlikle dershaneden 1 adım önde gitmeniz gerekiyor dershaneye bağlı giderseniz yetiştirseniz bile tam anlamıyla konuları sindiremeyebilirsiniz
Çok sağol dostum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı