Mezun senesi için tablet önerisi

Wazquelin

Hectopat
Bu sene mezun senem ve planlama açısından önceki eğitim döneminde çok sorun yaşadım bir tablet alarak bunlari düzene sokmayı planlıyorum(PDF, dosya vs.). Kalemli olmasını tercih ederim. Bütçe konusunda henüz bir kısıtlamam yok, sizlerden ricam bilgili arkadaşlar ucuz orta pahalı şeklinde öneri yapabilirse cok sevinirim, şimdiden teşekkür ediyorum.

iPad öneririm aslında. iPhone olsa çok daha iyi olurdu. Tam mat ekran koruyucu takarsın. Çok güzel notlar alırsın. Videolar izlersin.

Aslında seneye IPhone'a geçeceğim her türlü iPad işime yarayacaktır. iPad önerisi rica etmeden önce Huawei tarzi Android markalardan önerin var mıdır?

Bütçe yeterliyse iPad tavsiye ederim özellikle Apple pen çok kaliteli bir ürün. Yetersizse de sorun yok Samsung'un güzel bir modeli ve S Pen yine işini görür.

Bütçe yeterliyse iPad tavsiye ederim özellikle Apple pen çok kaliteli bir ürün. Yetersizse de sorun yok Samsung'un güzel bir modeli ve S Pen yine işini görür.

Samsung cihaz önerebilir misiniz vergi indiriminden de yararlanmak isteyebilirim baktığım kadarıyla A9+ ve S6 Lite bunlari karşılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı