Mezun senesinde TYT matematik tekrar çalışılmalı mı?

Waylarama

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi mezun senemdeyim ve sadece orijinal matematik soru bankasını çözerek ilerliyorum. TYT'de deneme geçmişim hiç olmadığından heyecan yapıp 12 doğru, 11 yanlış yaptım ama kendim çözünce 20 civarı geliyordu. Kalan 20 soru da geometri, problemler ve PKOB eksikliğinden gidiyor, sadece onlara konu anlatımı izlesem olur mu?

İki kere YKS girmiş biri olarak söylüyorum sadece konu anlatımı yetmeyecek. Soru çözümü de görmeniz lazım.

TYT matematiği baştan sona tekrar edip test çözmenizi öneririm. Çünkü konuları bilmeniz yetmeyecek.

Bu sene sayısal 282.000 yaptım ama hiçbir yer gelmedi.

İki kere YKS girmiş biri olarak söylüyorum sadece konu anlatımı yetmeyecek. Soru çözümü de görmeniz lazım.

TYT matematiği baştan sona tekrar edip test çözmenizi öneririm. Çünkü konuları bilmeniz yetmeyecek.

Bu sene sayısal 282.000 yaptım ama hiçbir yer gelmedi.
Temel kavramlar,Sayı basamakları,denklemler gibi konular için izlemiyorum fakat pek iyi hatırlamadığım faktöriyel,mutlak değer gibi konular için izleyerek ilerliyorum zaten problemlerde full tekrar soru çözümleri izleyeceğim.Sistemim mantıklı mı sizce?

Temel kavramlar, sayı basamakları, denklemler gibi konular için izlemiyorum fakat pek iyi hatırlamadığım faktöriyel, mutlak değer gibi konular için izleyerek ilerliyorum zaten problemlerde full tekrar soru çözümleri izleyeceğim. Sistemim mantıklı mı sizce?

Not tutmanızı öneririm, notlar hayat kurtarıyor daha sonra hızlıca bakıp tekrar edebiliyorsunuz. O yüzden sosyal hariç tüm TYT ve AYT konularının notlarını çıkarmıştım.

Sadece not okuyup test çözüyor, çözemediğimin çözümünü izliyor duruma göre de notlarıma ekleme yapıyordum ve bu çok verimliydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı