Mezuna bırakmak mantıklı mı?

ballisthenos

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize merhaba, şu an YKS sınavına hazırlanıyorum ve alanım eşit ağırlık, açıkçası ben matematik temelim yok ve hala AYT başlamadım, evde YouTube izleyerek bıyıklı matematik, 10 günde temel atma kampına başladım ve böylece ilerliyorum, sence bu 5 ayda yetişir mi yoksa mezuna mı bıraksam şu an TYT netlerim 25_30 civarı, AYT zaten hala çözmedim bile, sizce eğer mezuna kalırsam çalışıp dershaneye gitmeyi hedefliyorum, sizce mezuna kalmak mantıklı mı? Yoksa gerçekten de bu 5 ay içinde kendimi yavaşça geliştirip çalışmak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne olursa olsun pes etmeden yapabileceğinizin en iyisini yapmaktır en doğru olan. Sınava çok iyi hazırlanabilirsiniz ama o an hasta olursunuz, dikkatiniz dağılır yapabileceğiniz soruları yapamazsınız. Çok bir şey beklemezsiniz kendinizden ama sorular bir gelir size çok kolay takır takır hepsini yaparsınız, anı iyi yönetirsiniz. Girmemezlik yapmayın, daha sonra ah ben bu soruları yapabilirdim diyip de kafanızı duvarlara vurmayınız. Son tempo çalışmaya devam edin. Ben öyle insanlar gördüm mü son 6 ayda sıfırdan başlayıp ilk on bin yapan. Kendinize inanın ve hiçbir günü aksatmadan çalışmalarınıza devam edin. Eksiğiniz belki fazla olabilir herkes 1 çalışıyorsa siz 2-3 çalışır o açığı kapatırsınız. Bu aylar tam pes etmekle devam etmek arasındaki aylardır. Siz pes eden değil kendine inanarak devam eden olun. En kötü senaryoda mezuna kalmak durumunda kalsanız bile en azından gönlünüz rahat bir şekilde ben denedim bu kadar oldu şimdi daha iyisini yapmaya diyip seneye tekrar hazırlanırsınız. Hem de bir yks sınavında anı nasıl yönetmek gerektiğini ne yapmanız gerektiğini tecrübe edersiniz. Size çalışmalarınızda başarılar dilerim.

12 yıllık bir yatışın ardından son 6 ay çalışıp ilk 500 yapan bir eşit ağırlıkçı tanıyorum. Neden olmasın?

Korona zamanında sıkıldığı için çalışmaya başlamıştı.

Şu an mezuna kalmış biri olarak dönüp baktığımda kalan süre gerçekten yeterli. Eğer çalışırsan. Ben geçen sene hedefime ulaşamadım ve mezuna kaldım. Pişman değilim şu an gerçekten iyi hazırlanıyorum. Sonuç ne olur bilemem ama yine olmazsa en azından çalıştım diyeceğim.

Sen kalan sürede mezunu düşünmeden çalış. Eğer olmazsa 1 sene daha denersin. 1 yıl kaybedip 1 ömür kazanırsın olmazsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı