Mezuna kalacak bir öğrenci askerliği nasıl erteleyebilir?

tylrdurden34

Femtopat
Daha fazla  
Selam 2025 10 Şubatta 19 yaşına girdim hedefim yüksek olduğu için bu senede mezuna kalacağım gibi. Seneye 10 Şubat'ta da 20 yaşıma giriyorum. Sınavda seneye Haziran'da askerliği erteleyebilir miyim? 20 yaşında beni askere alırlar mı direkt?

Son düzenleyen: Moderatör:
1/2 sene kendi tercihinle erteleyebiliyorsun askerlik şubesinden veya edevletten bu işlemi gerçekleştirebilirsin. 1 mi 2 mi hatırlamıyorum internetten bakabilirsin

Selam 2025 10 Şubatta 19 yaşına girdim hedefim yüksek olduğu için bu senede mezuna kalacağım gibi. Seneye 10 Şubat'ta da 20 yaşıma giriyorum. Sınavda seneye Haziran'da askerliği erteleyebilir miyim? 20 yaşında beni askere alırlar mı direkt?
Lise diploması ve kimliğinle birlikte askerlik şubesine gitmen gerekiyor. E-Devlet üzerinden vs. erteleme yapamıyorsun. Haziran'da da erteleme yapabilirsin. Yüksek ihtimal senin yoklama süren Aralıkta dolacaktır. O zamana kadar işlemlerini halletmen gerekiyor. 10 dakikalık bir işlem. Lise mezunu olduğunda da üniversite mezunu olduğunda da erteleme hakkın var.

Lise diploması ve kimliğinle birlikte askerlik şubesine gitmen gerekiyor. e-Devlet üzerinden vs. erteleme yapamıyorsun. Haziran'da da erteleme yapabilirsin. Yüksek ihtimal senin yoklama süren aralıkta dolacaktır. O zamana kadar işlemlerini halletmen gerekiyor. 10 dakikalık bir işlem. Lise mezunu olduğunda da üniversite mezunu olduğunda da erteleme hakkın var.

Üniversite öğrencileri son olarak 28 de mezunları da ek 2 yılla 30 da askerlik yapmak zorundadır kankalar.

Lise diploması ve kimliğinle birlikte askerlik şubesine gitmen gerekiyor. E-Devlet üzerinden vs. erteleme yapamıyorsun. Haziran'da da erteleme yapabilirsin. Yüksek ihtimal senin yoklama süren Aralıkta dolacaktır. O zamana kadar işlemlerini halletmen gerekiyor. 10 dakikalık bir işlem. Lise mezunu olduğunda da üniversite mezunu olduğunda da erteleme hakkın var.
eyw reis

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı