Mezuna kalanlar nasıl hissediyor?

Dumlupınar edebiyat ilahiyat vs kazananlarla kıyaslama yapıyorlar.

Bende de önceden oluyordu. Şimdi bana öyle demeye kalktığı zaman beni başkasıyla karşılaştırmayın diyorum. Yapabildiklerimi/Yeteneklerimi önlerinde veya başka birisinin önünde yapınca ve takdir edilince ( mesela vay be senin oğlunda yapabiliyor falan diye duyunca) yavaşlıyorlar. O yüzden can sıkmaya hiç gerek yok. Kendinizi sosyal medyaya kaptırmayın eksiklerinizi tespit edin ve vakit kaybetmeden başlayın.

Ben de öyleydim, mezunda ilk senemde yattım ve 2 tane ÖSYM kalemkutusu sahibi oldum. 😂
Bu sene de çalışacağım diyerek seçim yapmadım, n'olcak bakalım.
Bu sene yine çalışacağım hocam salmayı düşünmüyorum. 4 6 saat plan yapacağım bir yandan da yazılım çalışacağım. Zaten büyük kısmını hallettim üniversite yine olmazsa yazılımcı olarak çalışmaya başlarım daha zorlamanın alemi yok. .d

Şu an rahatlık olma sebebi de yaparım diye vicdanını rahatlatıyorsun muhtemelen.

Bu ilk mezuna kalışım umarım 2023'te istediğim üniversiteyi kazanırım kazanamazsam hayatım tecavüze uğrayacak. 😅
Olur hocam daha 278 gün var problem yok. Ben de şu taşınma işleri bitince başlayacağım Eylül sonlarına yetişir.

Şu an rahatlık olma sebebi de yaparım diye vicdanını rahatlatıyorsun muhtemelen.
Zaten mecburum hocam salmak yok. Dibine kadar uğraşacağım.

Vicdan rahatlatma, icraat yap diyorum zaten.

Bu sene yine çalışacağım hocam salmayı düşünmüyorum. 4 6 saat plan yapacağım bir yandan da yazılım çalışacağım. Zaten büyük kısmını hallettim üniversite yine olmazsa yazılımcı olarak çalışmaya başlarım daha zorlamanın alemi yok. .d
Sen bilirsin.
Ben de günümün 10 saatini vermeyi düşünüyordum da ilk alışveriş yapmam lazım. 😂
Birkaç saat ders üzerine fitness ve yazılım eğitimi zorlamaz herhalde.

Hocam şimdi ben üniversiteyi kazanamazsam beni büyük ihtimal bir fabrikaya ya da bir tanıdığın özel sektörüne verecekler. TYT coğrafya ve Paragrafta çok zorlanıyorum bir tavsiyeniz var mı?
Paragrafa en kolay kaynaktan başla zora doğru git bir de kitap oku baya faydası oluyor kanka. TYT'de ağır çuvalladım ama paragraflar çok iyi gelmişti.

Sen bilirsin.
Ben de günümün 10 saatini vermeyi düşünüyordum da ilk alışveriş yapmam lazım. 😂
Birkaç saat ders üzerine fitness ve yazılım eğitimi zorlamaz herhalde.
Hocam ilk aylarda direkt 10 saatten başlamak soğutur bence. Ağırdan almak daha faydalı olur. En azından 1 veya ikinci ayda artırıma gidersiniz.

@Coderman128 19 gün sonra 1.paragraf kaynağım bitiyor. Her test 12 soru sadece denemeler 20 soru
Denemelerde 14 15 doğru yapıyorum
Testlerde bazen 8 ,9 10 doğru yaptığım oluyor kitapta okuyorum ama çok bir etkisi olmadı. Tyt denemesinde çuvalladım paragraf olanda sosyal de sıkıntı yok ancak paragrafın beni bitirmesinden korkuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı