Mezuna kalanlar nasıl hissediyor?

@Coderman128 19 gün sonra 1.paragraf kaynağım bitiyor. Her test 12 soru sadece denemeler 20 soru
Denemelerde 14 15 doğru yapıyorum
Testlerde bazen 8 ,9 10 doğru yaptığım oluyor kitapta okuyorum ama çok bir etkisi olmadı. Tyt denemesinde çuvalladım paragraf olanda sosyal de sıkıntı yok ancak paragrafın beni bitirmesinden korkuyorum.
Bir yandan makale falan da anlayarak okumaya çalış paragraflar hep makale tipi genelde. Daha çok var zaten. En kolay kaynak olarak galiba Rüştü hoca taktiklerle paragraftı. O taktikleri de kullanmıştım bu sene. Yani Türkçe baya iyiydi. Şimdiden korkmana gerek yok.

Geçen sene mezun senesi olan arkadaşlarım bütün sene çok rahattı. Hatta benden kat kat daha rahattılar çünkü ben okulla uğraşırken onlar rahat rahat konuları çalışabiliyorlardı. Sadece Haziran başı 1-2 hafta psikolojik olarak çöküyorlar ama normal o da. O zamana kadar konuları hallettiklerinden bir problem olmuyor.

Selam gençler. Mezun psikolojisi farklıdır. Ya bu sene de olmazsa baskısı vardır. Aile bir yandan maddi imkanlar bir yandan. Ancak psikolojik süreci ve çalışmaları iyi yönetirseniz çok daha yüksek sıralamalar yapmak da mezun senesinde mümkündür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı