Mezuna kaldıktan sonra dershaneye gitmek

@DarkManN YouTube kanallarında çok çok iyi ders anlatan hocalar mevcut. Dershaneye denemesi için kaydolun, Türkiye Geneli deneme sınavlarına falan katılaraktan seviyenizi görürsünüz. Dershaneye gidince de öyle ahım şahım bir anlatım olmayacak zaten.
Temeli olmayan birisi olmadığına göre disipline de yoktur muhtemelen. Bence sadece YouTube ile işin üstesinden gelemez. Dershane bence daha mantıklı olabilir bu açıdan en azından iyi kötü bir disipline sokar. Tabii seviyeye göre sınıf ayrımı olacağından kötü bir sınıfa düşerse serserilerin arasında da kalabilir bu da iyi olmaz.
 
@Nieagerams minimum bir dershane 10 bin TL'den aşağı kayıt almıyor. 10 bin TL'de şu devirde fena para değil ve bir birey kendini iyi kötü bir disipline sokmak zorunda. Hadi dershaneye gittiğini varsayalım, o disiplini zaten sağlayamazsa dershaneye gider, dersi dinler. Eve geldiğinde de disiplini olmadığı için çalışmaz dolayısıyla dershaneye sadece öylesine gitmiş olur. Parasına da yazık olur, kişinin kendisinin de istemesi ve kendini disipline sokması için zorlaması gerekiyor maalesef.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı