Mezuna kaldıktan sonra ne yapılmalı?

KısaHayâl

Centipat
Daha fazla  
Sınavdan 300k arası bir sıralama bekliyorum ben de mezuna kalmaya karar verdim.
Sayısal da ilk 50k hedefim var sizce gerçekçi bir hedef mi? Günlük neredeyse 4 saat çalışıyorum; şu aşamada yapamam korkusu var. Yapılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapabilirsin ama her gün düzenli çalışman lazım 4 saat de yeter ama daha iyisi için de 5 6 saatte yapabilirsin belli derslere senin anlama durumuna bağlı birazcık zorlarsan yaparsın bence sosyal hayatınızda eksik etme çünkü belli bir süreden sonra çalışıp çalışıp son 3 4 ay kala salanlar bırakanlar oluyor.

Sınavdan 300k arası bir sıralama bekliyorum ben de mezuna kalmaya karar verdim.
Sayısal da ilk 50k hedefim var sizce gerçekçi bir hedef mi? Günlük neredeyse 4 saat çalışıyorum; şu aşamada yapamam korkusu var. Yapılabilir mi?
Hocam yapılır neden yapılmasın önemli olan düzenli bir çalışma alışkanlığınızın olması günlük 4 saat çalışıyorsanız bunu arttırabilirsiniz zaten yapamadığınız ve anlayamadığınız soruların üzerine gitmeli ve mümkün olduğunca her şeyi yorumlayarak ilerlemelisiniz.Onun dışında size enerji ve motive veren şeyleride hayatınızdan tamamen silmeyin.

Yapabilirsin ama her gün düzenli çalışman lazım 4 saat de yeter ama daha iyisi için de 5 6 saatte yapabilirsin belli derslere senin anlama durumuna bağlı birazcık zorlarsan yaparsın bence sosyal hayatınızda eksik etme çünkü belli bir süreden sonra çalışıp çalışıp son 3 4 ay kala salanlar bırakanlar oluyor.
Hocam dönem içerisinde arttırmayı planlıyorum.
Ayriyetten dediğiniz gibi benim bu sene öyle oldu 3-4 ay kala saldım dersimi aldım ama :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı