Mezuna kaldıktan sonra ne yapılmalı?

yagzzzzii

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar eşit ağırlık öğrencisiyim, bu sene girdim çalışmadığım için kötü geldi. Nereden baksanız 2-3 yıldır dershane gidiyorum bir verim alamadım, tabii ben de anlamak için öyle aman aman efor sarf etmedim. Bu sene hatalarımı anladım gerçekten bir üniversiteye gitmem gerekiyor, hukuk istiyorum ben. Sizlere sorum sizce dershane gitmeli miyim? Yani matematik için özel ders almayı planlıyorum diğer dersleri YouTube üzerinden yapabilirim diye düşünüyorum. Amacım derece yapmak değil eşit ağırlık 30-40-50k gelsin yeter. Bu sene gerçekten çalışmadığım için 550bin küsur sıralama geldi. Sizce ne yapmalıyım kafam çok karışık?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar eşit ağırlık öğrencisiyim, bu sene girdim çalışmadığım için kötü geldi. Nereden baksanız 2-3 yıldır dershane gidiyorum bir verim alamadım, tabii ben de anlamak için öyle aman aman efor sarf etmedim. Bu sene hatalarımı anladım gerçekten bir üniversiteye gitmem gerekiyor, hukuk istiyorum ben. Sizlere sorum sizce dershane gitmeli miyim? Yani matematik için özel ders almayı planlıyorum diğer dersleri YouTube üzerinden yapabilirim diye düşünüyorum. Amacım derece yapmak değil eşit ağırlık 30-40-50k gelsin yeter. Bu sene gerçekten çalışmadığım için 550bin küsur sıralama geldi. Sizce ne yapmalıyım kafam çok karışık?

Düzenli çalışmak için kendine bir program hazırla mesela haftada 1 veya 2 gün kendine izin ver bunu saatlerede ayırabilirsin 1 sene zamanın var bunu sadece ders çalışarak geçir demiyorum arada dinlen çok çalışınca beyin sıkıntı olur senin için.

Hocam önce TYT'yi bitirmeye özen gösterin. Hele hele TYT matı, temeliniz yoksa 0 dan kamp kitapları alıp o kamplarla ilerleyebilirsiniz. İstikrarlı ve programlı çalışmak önemli hocam. Tekrar dershaneye gitmeyi düşünmüyorsanız bile dershanelerin TYT-AYT sınavlarına kesinlikle katılım gösterin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı