Merhaba arkadaşlar geçen sene mezun oldum fakat bu sene tekrardan YKS'ye hazırlanıyorum. Eskiden yeşil pasaportum vardı fakat süresi doldu ve bu sene yurtıdıs için yeşil pasaport cıkarmam gerekiyor. Şu an herhangi bir faaliyette olmadıgım icin galiba devlette işsiz(?) kategorisindeyim ve cogu bana tanınan haklarım yok deniliyor. Buna eczanelerden ilaç alırken ki fiyatlarda dahil fakat herhangi bir şekilde eczane de bir fiyat değişikliği olmadı mesela.
Neyse kısacası sorum şu şu an yeniletirken pasaportumu herhangi bir sorun olur mu öğrenci belgesini halletmenin ya da öğrenci belgesi olmadan onun yerine herhangi bir belge kullanma şansım var mı? Genel anlamda süreci anlatırsanız sevinirim internette devletin sitesinde müdürlükleri aradıgımda herkes fakrlı bir şey söylüyor ve kimse tam olarak bilmiyor bu konuyu gerçekten yardımcı olursanız cok sevinirim.
Neyse kısacası sorum şu şu an yeniletirken pasaportumu herhangi bir sorun olur mu öğrenci belgesini halletmenin ya da öğrenci belgesi olmadan onun yerine herhangi bir belge kullanma şansım var mı? Genel anlamda süreci anlatırsanız sevinirim internette devletin sitesinde müdürlükleri aradıgımda herkes fakrlı bir şey söylüyor ve kimse tam olarak bilmiyor bu konuyu gerçekten yardımcı olursanız cok sevinirim.