Mezuna kalınır mı?

W4rlock

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı:ASUS TUF RTX 4080 16GB OC

İŞLEMCİ:AMD RYZEN 7 7700X

RAM: 32GB (2x16)

ANAKART:ASUS PRIME X670E-PRO WI-FI soket AM5 6400MHz DDR5

SSD:MSI 1TB SPATIUM M390 NVMe M.2 SSD

GÜÇ KAYNAĞI:FSP Hydro PTM PRO HPT2-1200M 1200W 80+ platinium 120mm
Sayısalda 366k yaptım ve aslında bazı bölümleri yazabiliyorum ama mezuna kalıp bu sıralamayı daha iyi yerlerede getirebilirim ama bu sefer de 2.dönem konuları olacak sizce bu riski almaya değer mi? Dershaneye gitmeyi düşünmüyorum dershanelerin imkanlarından tam yararlanmayı beceremiyorum şahsen YouTube'daki hocalardan daha çok verim aldığım bile oluyor sizce ne yapmalıyım? Çok kararsızım.

Ben senin yerinde olsaydım. Eğer istediğim bölüm gelmiyorsa ve 366k yapmış olsaydım o riski alırdım. Sonuçta 336k yapabildiğine göre 1 sene daha çalışıp sıralamanı daha üste taşıyabilirsin. Ama tabii bende 2.dönem konularını görmediğim için bir şey diyemem. Görenlere sormak lazım birde

Türev ve İntegral çok ağır konular ve kendi başınıza öğrenmek için gerçekten deha olmanız gerekli, dershanelere de gitmek ve özel ders almak kısmı da tamamen sizin tercihinize bağlı ama işiniz çok zor olacaktır. Şahsen eğer kendinize uygun bir meslek görüyorsanız tutan gidin ama hiç yoksa zorlamayın ve sonraki yıl bir kez daha şansınızı deneyin.

900k geldim, ailem tercih yap diyor bana

Siralamana göre istedigin bölüm geliyorsa tercih yap, gelmiyorsa mezuna kal.

Özel ders almayı düşünebilirim ama dediğm gibi dershaneye o kadar para verip imkanlarından yararlanmayı beceremiyorum.

Dostum sayısal konularını bilmiyorum ama bir sene mezuna bıraktım gerçekten de çok zor bir süreç. Tüm hayatını derse adamayı düşünüyorsan yapabilirsin. YouTube'daki kanallardan da çok şey öğrenebilirsin bence çok kaliteli öğretmenler var. Bu tarz bir kararda her şey kişiye kalıyor bence. İstedikten ve kendine iyi bir hedef belirleyip sıkı çalıştıktan sonra derhaneye gitmiş olman veya evden kendin çalışmanın pek bir farkı yok. Dershanenin artısı şu olabilir; kendi kendine öğrenemeyeceğin zaman kazandıran taktikleri öğretebilirler.

Çoğu kişi mezuna kaldığında daha bile kötü yapıyor. Okuldaki disiplinli ortam kaybolduğunda eskisinden de beter hale geliyor insan. Mezuna kalıp da eski sıralamasını geçen nadir. Onlar da zaten ilk 100 bin içindekiler oluyor genelde.

Ben mezuna bırakıp tyt sıralamamı 667k dan 432k ya çektim hocam. Bence çalışınca ve stres yapmayınca her şey oluyor.

Ancak şöyle bir avantajım var bu sene taşınıyorum herkesten uzağa bu süre zarfında zamanımın çoğu evde geçecek zaten o zaman içinde çalışsam sizce yapılır mı?

Ben mezuna bırakıp TYT sıralamamı 667kdan 432K ya çektim hocam. Bence çalışınca ve stres yapmayınca her şey oluyor.

İşte bende çeksem çeksem 200k ya çekerim.

Ancak şöyle bir avantajım var bu sene taşınıyorum herkesten uzağa bu süre zarfında zamanımın çoğu evde geçecek zaten o zaman içinde çalışsam sizce yapılır mı?
Tempolu şekilde ilerle. Son 3 ay içinde biraz daha sık dişini ve çalışmayı artır bence yaparsın dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…