Mezuna kalınır mı?

Tempolu şekilde ilerle. Son 3 ay içinde biraz daha sık dişini ve çalışmayı artır bence yaparsın dostum.

Anladım sağ olun içime biraz olsun su serpildi tek sorun 2.dönem konuları şu an.

Ancak şöyle bir avantajım var bu sene taşınıyorum herkesten uzağa bu süre zarfında zamanımın çoğu evde geçecek zaten o zaman içinde çalışsam sizce yapılır mı?

İşte bende çeksem çeksem 200k ya çekerim.

Senin için yeterliyse denemeye değer bence. Ama dershane fiyatları uçuk durumda eğer mezuna kalacaksan yazın erkenden kayıt yaptır. Ve evinden uzaktaysa yol paranı da hesaba kat. Çünkü öğrenci kartın (kullanıyorsan) iptal olacak.

Sayısalda 366k yaptım ve aslında bazı bölümleri yazabiliyorum ama mezuna kalıp bu sıralamayı daha iyi yerlerede getirebilirim ama bu sefer de 2.dönem konuları olacak sizce bu riski almaya değer mi? Dershaneye gitmeyi düşünmüyorum dershanelerin imkanlarından tam yararlanmayı beceremiyorum şahsen YouTube'daki hocalardan daha çok verim aldığım bile oluyor sizce ne yapmalıyım? Çok kararsızım.
İyi bir danışmanın varsa (ailenden biri veya bir öğretmenin olabilir) kalınabilir ama eğer kendi başınaysan biraz zor.

Senin için yeterliyse denemeye değer bence. Ama dershane fiyatları uçuk durumda eğer mezuna kalacaksan yazın erkenden kayıt yaptır. Ve evinden uzaktaysa yol paranı da hesaba kat. Çünkü öğrenci kartın (kullanıyorsan) iptal olacak.

Özel ders almayı düşünüyorum.

O zaman ilk dönem evden çalışıp 2. dönem dershaneye kaydolabilirsin.

Oda mantıklı değerlendirmeye çalışacağım.

İyi bir danışmanın varsa (ailenden biri veya bir öğretmenin olabilir) kalınabilir ama eğer kendi başınaysan biraz zor.

Birkaç kişi var aslında ama bana çokta yardımları olmaz olay benim kafada bitiyor mentalimi korursam sıkıntı olmaz diye düşünüyoorum her şey sıkı çalışmaya bağlı

@W4rlock çalışsan yapılır ancak çalışabilir misin işte, asıl soru bu. Çevremdeki çoğu kişi başaramadı. Evde akşama kadar yalnız kaldıklarında bilgisayarla, telefonla göz göze geldiklerinde çalışamadılar. Ben çalışabilirim diyorsan kal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı