Mezuna kalınır mı?

Peki hocam sizce bu iyi bir şey mi olur yoksa kötü bir şey mi ? Sallıyorum aynı zorlukta bir sınavda, aynı puanı yaparsam mantıken sıralama olarak daha geriye düşeceğim. Ama üniversiteler sıralamalarını düşürecekler midir ?
Sıralamalar aşağı yukarı aynı kalır bölümlerin. Ama sizin sıralamanız düşer. Çünkü ek 1,5 milyon kişinin arasında hem yüksekten mezuna kalanlar, hem deli gibi çalışacak olanlar var. Şöyle düşün sınıfta 100 kişi var. Herkes farklı puan aldı sen 75 aldın. 25. olursun. Ama sınıfta 1000 kişi var. Bu sefer 75 puan ile 250. olursun.

Selam dostlar, yazılımda hangi üniversiteden mezun olduğun çok da önemli mi? Instagram gibi platformlarda önemi yok diyen çok kişi gördüm. Önemli olan tecrübemmiş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ben şimdi 240 k yaptım. Mezuna kalırsam 100K yapabilirim maximum. Sizce mezuna kalınır mı? Yoksa beni alan %50 burslu bir yere mi gitmeliyim? İş hayatımda çok bir fark olur mu 240 K'lık üniversite ile 100K'lık üniversite arasında?
Bende 243k yaptım EBYÜ tutuyor beni de ne yapsam bilemiyorum açıkçası sen ne karar vereceksin ?

Selam dostlar, yazılımda hangi üniversiteden mezun olduğun çok da önemli mi? Instagram gibi platformlarda önemi yok diyen çok kişi gördüm. Önemli olan tecrübemmiş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ben şimdi 240 k yaptım. Mezuna kalırsam 100k yapabilirim maximum. Sizce mezuna kalınır mı? Yoksa beni alan %50 burslu bir yere mi gitmeliyim? İş hayatımda çok bir fark olur mu 240 K'lık üniversite ile 100K'lık üniversite arasında?

Ben vakıf üniversitesinde yazılım okuyorum. Bütçen varsa vakıf üniversitesi öneririm. Yok ise ve kendine güveniyorsan tercih yapmadıysan OBP kırılmadıysa mezun derim acelesi yoksa. Yazılımda hangi üniversite okduğun değil hangi alanlarda çalıştığın hangi alanlarda sertifika aldığın yaptığın işler ve dil bilgin önemli. Gerek yazılımsal gerek global dil anlamında.

Dershane hocam muhtemelen alır dedi. Sizin yorumunuz nedir üniversite hakkında?
Hocam dershane kadar iyi bilemem tabiki ama bence yanlışı var dershanenin yada ben yanlış baktım. 221 K ile almış geçen sene. İlk senesine kısaysa 50 K sırlama artmış. Yüksek ihtimalle yine artar. 200 olacağını düşünüyorum en iyi ihtimalle. 243 K ile girmeniz çok çok zor bence. Sizi yargılamıyorum. Bende sizinle aynı durumdayım zaten.

Hocam dershane kadar iyi bilemem tabiki ama bence yanlışı var dershanenin yada ben yanlış baktım. 221 K ile almış geçen sene. İlk senesine kısaysa 50 K sırlama artmış. Yüksek ihtimalle yine artar. 200 olacağını düşünüyorum en iyi ihtimalle. 243 K ile girmeniz çok çok zor bence. Sizi yargılamıyorum. Bende sizinle aynı durumdayım zaten.
Hocam siz ne düşünüyorsunuz ne yapacaksınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı