Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.778 Makaleler 8 Çözümler 241 Yer İstanbul 1 Ağustos 2021 #21 One Face dedi: @Blacksidemre @Vavien. bunlar bilir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Mezuna kalıp deneyimlemediğim için yardımcı olamam. Bildiğim konuya zaten giriyorum. Etiketlemenize gerek yok.
One Face dedi: @Blacksidemre @Vavien. bunlar bilir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Mezuna kalıp deneyimlemediğim için yardımcı olamam. Bildiğim konuya zaten giriyorum. Etiketlemenize gerek yok.
O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.178 Çözümler 1 1 Ağustos 2021 #22 Blacksidemre dedi: Mezuna kalıp deneyimlemediğim için yardımcı olamam. Bildiğim konuya zaten giriyorum. Etiketlemenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam siz isterseniz bildirimleri kapatın. Ben sizi etiketlerim.
Blacksidemre dedi: Mezuna kalıp deneyimlemediğim için yardımcı olamam. Bildiğim konuya zaten giriyorum. Etiketlemenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam siz isterseniz bildirimleri kapatın. Ben sizi etiketlerim.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 5 Ağustos 2021 #23 Hukuk fakültesi düşünüyorsan Matematiğe iyi asılman lazım.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 5 Ağustos 2021 #24 4 Ay çalıştım ilk 10 K ya girdim . Evde benim hocam izleyerek test çözerek.
justkender Hectopat Katılım 28 Ocak 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #25 Criesley dedi: 4 Ay çalıştım ilk 10 K ya girdim . Evde benim hocam izleyerek test çözerek. Genişletmek için tıkla... helal olsun da hocam programınız varsa bizle de paylaşsanız
Criesley dedi: 4 Ay çalıştım ilk 10 K ya girdim . Evde benim hocam izleyerek test çözerek. Genişletmek için tıkla... helal olsun da hocam programınız varsa bizle de paylaşsanız
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 8 Eylül 2021 #26 justkender dedi: helal olsun da hocam programınız varsa bizle de paylaşsanız Genişletmek için tıkla... Discord Criesley#0029 öğrenmek istersen.
justkender dedi: helal olsun da hocam programınız varsa bizle de paylaşsanız Genişletmek için tıkla... Discord Criesley#0029 öğrenmek istersen.