Mezuna kalmak

Tonguç ile falan asla ilgilenme. Hocalara Geldik diye bir kanal var. Takip et kesinlikle.

Ailen biraz haklı gibi. Sinema bölümünden çıkınca ne meslek edinildiğini pek bilmiyorum ama muhtemelen bu alanı bitirmek yetmiyor olabilir. Keşfedilmen gerekebilir
Eyvallah takip ediyorum zaten. Film yönetmeni olmak gibi fikirlerim vardı. Hatta 5 6 film düşünmüştüm kaba taslakları konusu karakterleri. Kendim filmkoliğim zaten. Ama maalesef olmayacak gibi yoksa yeni nesile hitap edebilecek özgün fikirlerdi.

Eyvallah takip ediyorum zaten. Film yönetmeni olmak gibi fikirlerim vardı. Hatta 5 6 film düşünmüştüm kaba taslakları konusu karakterleri. Kendim filmkoliğim zaten. Ama maalesef olmayacak gibi yoksa yeni nesile hitap edebilecek özgün fikirlerdi.
Hocam eğer mesleğinizi elinize alırsanız film işni daha sonra da yapabilirsiniz hobi olarak.

Dediğim gibi. Sinema alanı keşfedilme gerektirir. Çok çalışman gerekir yani. Misal, ben KHO'da okuyorum. Okulum bittiği anda direkt işe başlayacağım hayırlısıyla

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı