A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 24 Ocak 2021 #21 KırAtlıLiberal dedi: Yalnız daha 9.sınıfım mezun korkusu değil bu. Genişletmek için tıkla... Peki neden böyle bir şey düşünüyorsunuz? Tamamen meraktan soruyorum, yanlış anlaşılmasın. Yani sınırlamanın ne gibi faydaları olabilir mesela?
KırAtlıLiberal dedi: Yalnız daha 9.sınıfım mezun korkusu değil bu. Genişletmek için tıkla... Peki neden böyle bir şey düşünüyorsunuz? Tamamen meraktan soruyorum, yanlış anlaşılmasın. Yani sınırlamanın ne gibi faydaları olabilir mesela?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.451 Makaleler 6 Çözümler 513 Yer İstanbul 24 Ocak 2021 #22 KırAtlıLiberal dedi: Yalnız daha 9.sınıfım mezun korkusu değil bu. Genişletmek için tıkla... Mezun korkusu dediğimi yanlış anladınız sanırım. Mezuna bırakmaktan korkmaya demiyorum. Mezuna bırakmışlar bordo berelidir, gözü kapalı 30 net, gözü açık 39 net yapar gibi davranıyorsunuz. Buna diyorum. Konudaki ilk mesajınızdan ben bunu anladım.
KırAtlıLiberal dedi: Yalnız daha 9.sınıfım mezun korkusu değil bu. Genişletmek için tıkla... Mezun korkusu dediğimi yanlış anladınız sanırım. Mezuna bırakmaktan korkmaya demiyorum. Mezuna bırakmışlar bordo berelidir, gözü kapalı 30 net, gözü açık 39 net yapar gibi davranıyorsunuz. Buna diyorum. Konudaki ilk mesajınızdan ben bunu anladım.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 24 Ocak 2021 #23 KırAtlıLiberal dedi: Yalnız daha 9.sınıfım mezun korkusu değil bu. Genişletmek için tıkla... Hala cevap vermediniz. Böyle bir sistemin gelmesinin size veya halka ne yararı var? Bazı insanların imkanı olmayabiliyor.
KırAtlıLiberal dedi: Yalnız daha 9.sınıfım mezun korkusu değil bu. Genişletmek için tıkla... Hala cevap vermediniz. Böyle bir sistemin gelmesinin size veya halka ne yararı var? Bazı insanların imkanı olmayabiliyor.
KırAtlıLiberal Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 3.320 Çözümler 13 24 Ocak 2021 #24 360388 dedi: Hala cevap vermediniz. Böyle bir sistemin gelmesinin size veya halka ne yararı var? Bazı insanların imkanı olmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Vereyim. Bilmiyorum iş olanakları artar hem de eğitimin niteliği artar gibi geliyor yanlış düşünebilirim kusura bakmayın.
360388 dedi: Hala cevap vermediniz. Böyle bir sistemin gelmesinin size veya halka ne yararı var? Bazı insanların imkanı olmayabiliyor. Genişletmek için tıkla... Vereyim. Bilmiyorum iş olanakları artar hem de eğitimin niteliği artar gibi geliyor yanlış düşünebilirim kusura bakmayın.
FarukS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 1.866 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2021 #25 Eğitimde kısıtlama hiç hoş değil.