- Makaleler
- 4
Peki neden böyle bir şey düşünüyorsunuz? Tamamen meraktan soruyorum, yanlış anlaşılmasın. Yani sınırlamanın ne gibi faydaları olabilir mesela?Yalnız daha 9.sınıfım mezun korkusu değil bu.
Peki neden böyle bir şey düşünüyorsunuz? Tamamen meraktan soruyorum, yanlış anlaşılmasın. Yani sınırlamanın ne gibi faydaları olabilir mesela?Yalnız daha 9.sınıfım mezun korkusu değil bu.
Mezun korkusu dediğimi yanlış anladınız sanırım. Mezuna bırakmaktan korkmaya demiyorum. Mezuna bırakmışlar bordo berelidir, gözü kapalı 30 net, gözü açık 39 net yapar gibi davranıyorsunuz. Buna diyorum.Yalnız daha 9.sınıfım mezun korkusu değil bu.
Hala cevap vermediniz. Böyle bir sistemin gelmesinin size veya halka ne yararı var? Bazı insanların imkanı olmayabiliyor.Yalnız daha 9.sınıfım mezun korkusu değil bu.
Vereyim. Bilmiyorum iş olanakları artar hem de eğitimin niteliği artar gibi geliyor yanlış düşünebilirim kusura bakmayın.Hala cevap vermediniz. Böyle bir sistemin gelmesinin size veya halka ne yararı var? Bazı insanların imkanı olmayabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.