Mezuniyet törenine katılınılmadığında diploma nasıl alınır?

Hocam ben daha bu sene mezuniyet diplomamı 5-6 ay sonra aldım sorun olmadı, bildiğim kadarı ile okul sen alana kadar saklamak zorunda diye biliyorum.

Ne zaman mezun oldunuz?

Yarın veremezler. Sınavlar bitti mi, tüm notlar girildi mi? Hayır.

Evet bitti ve girildi.

Yarın veremezler. Sınavlar bitti mi, tüm notlar girildi mi? Hayır.

Bizim okul mezuniyete yetişsin diye erken yaptı sınavları girili hepsi.

Almak zorunda mısın ki? Zaten e-Devlet üzerinde bulunuyor. İstediğin gibi kendin de çıkartabilirsin. Şahsen ben benimkini almamıştım.

Ama almalıyım ve zorundayım. Biliyorum çıkartılabileceğini ama ailem görecek ya hani.

Merak etmeyin, mezuniyetten sonra diplomayı imha etmeyecekler :) okulunuzun arşivinde bulunur, dilediğiniz zaman gidip müdür yardımcılarından veya müdürden istediğinizde çıkarıp verirler. Muhtemelen hatırlatmam gerekmez ama yine de hatırlatayım, yanınızda T.C. Kimliğiniz bulunsun. Güvenlik amacıyla kimliğinizi görmeden vermeyebilirler.

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne zaman mezun oldunuz?

Evet bitti ve girildi.

Bizim okul mezuniyete yetişsin diye erken yaptı sınavları girili hepsi.

2024 mezunuyum hocam mezuniyet belgesini de aralık ocak gibi aldım hatta kendim bile almadım abim hocaları ziyarete gitmişti aynı lisede okuduk, o rica etti müdür ona verdi.

Gerçek diplomayı yarın verecek olsalar bile kimse sizinkini çöpe atmayacak sonuçta. Gitmeyin, okuldan alırsınız gidip.

Teşekkür ederim.

2024 mezunuyum hocam mezuniyet belgesini de aralık ocak gibi aldım hatta kendim bile almadım abim hocaları ziyarete gitmişti aynı lisede okuduk, o rica etti müdür ona verdi.

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mezuniyette temsili kagit veriliyor, bize de oyle yapildi. Gercek diploma karneler verildikten sonra veya en erken karneyle beraber verilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı