Yok yarın verecekler.
Yarın veremezler. Sınavlar bitti mi, tüm notlar girildi mi? Hayır.
Yok yarın verecekler.
Hocam ben daha bu sene mezuniyet diplomamı 5-6 ay sonra aldım sorun olmadı, bildiğim kadarı ile okul sen alana kadar saklamak zorunda diye biliyorum.
Almak zorunda mısın ki? Zaten e-Devlet üzerinde bulunuyor. İstediğin gibi kendin de çıkartabilirsin. Şahsen ben benimkini almamıştım.
Merak etmeyin, mezuniyetten sonra diplomayı imha etmeyeceklerokulunuzun arşivinde bulunur, dilediğiniz zaman gidip müdür yardımcılarından veya müdürden istediğinizde çıkarıp verirler. Muhtemelen hatırlatmam gerekmez ama yine de hatırlatayım, yanınızda T.C. Kimliğiniz bulunsun. Güvenlik amacıyla kimliğinizi görmeden vermeyebilirler.
Ne zaman mezun oldunuz?
Evet bitti ve girildi.
Bizim okul mezuniyete yetişsin diye erken yaptı sınavları girili hepsi.
Gerçek diplomayı yarın verecek olsalar bile kimse sizinkini çöpe atmayacak sonuçta. Gitmeyin, okuldan alırsınız gidip.
2024 mezunuyum hocam mezuniyet belgesini de aralık ocak gibi aldım hatta kendim bile almadım abim hocaları ziyarete gitmişti aynı lisede okuduk, o rica etti müdür ona verdi.
Yok yarın verecekler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.