MF product 0626 klavye nasıldır?

Ne incelemesini gördüm ne de böyle bir konu. Sonunda seni gördüm eğer klavye geldiyse klavye hakkındaki görüşlerini söyleyebilir misin?

Ne incelemesini gördüm ne de böyle bir konu. Sonunda seni gördüm eğer klavye geldiyse klavye hakkındaki görüşlerini söyleyebilir misin?

Geldi aslında malzeme kalitesi ortalama ve klavyeden çok fazla ses çıkıyor ama tam bir fiyat performans ürünüdür asla bir tuşa basıpta okumadığı olmadı aslında memnunum şu an ama sadece sesi çok fazla olduğu için ondan rahatsızım.

Geldi aslında malzeme kalitesi ortalama ve klavyeden çok fazla ses çıkıyor ama tam bir fiyat performans ürünüdür asla bir tuşa basıpta okumadığı olmadı aslında memnunum şu an ama sadece sesi çok fazla olduğu için ondan rahatsızım.
teşekkürler ben zaten fazla ses sevdiğim için mekanik alıyorum. siparişimi verdim gelecek inşallah. yorumunuz için teşekkürler

Teşekkürler ben zaten fazla ses sevdiğim için mekanik alıyorum. Siparişimi verdim gelecek inşallah. Yorumunuz için teşekkürler.

2 3 günlük deneyimimi anlatayım bazı tuşlar orantısız şekilde takılmış ve backspace tuşu hem sert geldi hem de çok sallanıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı