MF120 Halo ARGB nasıldır?

Esmeri

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Banka
Merhaba, Cooler Master MF120 Halo ARGB fanı sizce nasıl, egzoz çıkışına kullanılacak bunun yerine MF140R beklenmeli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onun egzoz olarak düşünüyordum birde şöyle bir ürün var bunun için biraz araştırdım ses yaptığını vs birşeyler okudum hakkında almıştım ama şimdi iptal etmeyi düşünüyorum sizin gösterdinizi mi alsam diye şuan ikilemdeyim açıkçası

egzoz olarakta

MF360R kötü görünmüyor, Halo fan ile hemen hemen aynı değerlere sahip. 3 fanın tek parça olması sorun yaratmıyorsa alınabilir gibi.
Sickeflow ayrı olması ve statik basıncı daha yüksek olması nedeniyle alınabilir.

Ayrıca satıcıların kendi sitelerinde daha ucuz olabilir onları kontrol et.

Kontrol ettim egzoz olarak onun 140 modeli varmış
MF360R kötü görünmüyor ama ses ve hava akışı dediğiniz gibi düşük sanırım ondan dolayı tekli alıp daha güçlü ve daha sesiz olanına mı yönelsem, MF360R düşük sanırım güçte kullanmak zorunda kalınıyor sesten dolayı...

Yorumuz ve ilginiz için teşekkür ederim, MF120 Halo’yu iptal ettim ancak SF360R’yi iptal edemedim onu geri göndereceğim tavsiye ettiğiniz 3’lü fanlar ve aynısının 140cm olan fanları almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı