MFI lisanslı Lightning Kablo önerisi

xxxtentac!on

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar MFI lisanslı kablo istiyorum. Ancak Apple'ın kabloları gibi dandik olmasın. Çok da pahalı olmasına gerek yok 6 ay sonra kullanmayacağım. Şimdiden teşekürler.

Ben Anker Powerline II kullanıyorum, evet Apple kabloya göre daha sağlam fakat Apple kablosu da güzel bence. Süper olmasa da 6 ay gibi bir süreyi çok rahat çıkartır.
Apple'ın kabloları dandik değil.
Hocam kusura bakmayın ama bence dandik. Hatta hayatımda Apple'ın şarj kablosundan dandik kablo görmedim. Hem iPad'imin hem iPhone'umun lightning kablosu bağlantı yerinden koparak bozuldu. Aynı şekilde arkadaşımın ve amcamın da kabloları bozuldu. İşin komik tarafı şu başka bir arkadaşımın aldığı çok bilinmeyen bir yan sanayi bir marka bunu yapmıyor. Sırf bu yüzden Apple'dan soğudum.

Hocam kusura bakmayın ama bence dandik. Hatta hayatımda Apple'ın şarj kablosundan dandik kablo görmedim. Hem iPad'imin hem iPhone'umun lightning kablosu bağlantı yerinden koparak bozuldu. Aynı şekilde arkadaşımın ve amcamın da kabloları bozuldu. İşin komik tarafı şu başka bir arkadaşımın aldığı çok bilinmeyen bir yan sanayi bir marka bunu yapmıyor. Sırf bu yüzden Apple'dan soğudum.
Telefonun içinden kablo -yaklaşık 2015'den beri- ilk günkü gibi, sıkıntısız. Sizin sülaleden kaynaklanıyor sanırım kablo bozulmaları. Hor kullanırsanız da bozulur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı