MFY vs Emre Geldi Parfüm

Herkesin kullandıklarını kullanma.

Bu arada MFY JPG Elixir'i kokladım. Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama bi olayı yok ki. Bal tatlılığı kokusu var o kadar. Hani çekici değil. Sadece koku var çok sıradan. Oturmadığı içindir belki bilmiyorum.
Oturmadan tam belli olmaz hocam o da var ki zaten elixir çok karışık bir koku da değil bence.

Tamamdir hocam tesekkur ediyorum dediginiz modellere bakacagim.

Evet baska konuda sizin boyle yazdiginizi görmüştüm. 10 tane tester alan siz miydiniz ?
Evet. 14 tane aldım.

Oturmadan tam belli olmaz hocam o da var ki zaten elixir çok karışık bir koku da değil bence.

Evet ama bir eksiği var. Yani dip notalar mı hissedilmiyor bir şeyler eksik. Sanki tek bal notası geliyor o kadar. Dinlenmediğinden dolayıdır diyorum ben de. Böyle tatlı çekici sonbahar kış parfümü de almak istiyorum.

Aralarindan bu sana uyabilir dediklerin var mi ? Bir de bunlarin demlenme sureleri falan oluyormus herhalde.

Aralarindan bu sana uyabilir dediklerin var mi ? Bir de bunlarin demlenme sureleri falan oluyormus herhalde.
Hocam demlenme dedikleri şey dinlendirme. Parfümü 1-2 fıs sıkıp içine hava girmesini sağladıktan sonra karanlık ve serin bir yerde ortalama 1 ay kadar bekletiyorsunuz en az. Süre uzadıkça parfüm daha iyi karışıyor koku daha kaliteli ve performansı daha iyi oluyor. Dinlendirilmiş gönderen markalar genelde daha pahalıya satıyor o yüzden mfy ve emre geldi gibi markaları aldıktan sonra dinlendirmek gerekiyor tam performans için.

Hocam demlenme dedikleri şey dinlendirme. Parfümü 1-2 fıs sıkıp içine hava girmesini sağladıktan sonra karanlık ve serin bir yerde ortalama 1 ay kadar bekletiyorsunuz en az. Süre uzadıkça parfüm daha iyi karışıyor koku daha kaliteli ve performansı daha iyi oluyor. Dinlendirilmiş gönderen markalar genelde daha pahalıya satıyor o yüzden mfy ve emre geldi gibi markaları aldıktan sonra dinlendirmek gerekiyor tam performans için.
Aynen mesela bir diğer X markada 50 ML God of Fire 590 TL. Emre geldi'de 110 ML 600 TL.

Fiyat farkı çok.

Dior homme intense muadili nasil olur peki ? Arkadasimla siparis edecegiz, 2 parfum 4 tester.

Dior homme intense muadili nasil olur peki ? Arkadasimla siparis edecegiz, 2 parfum 4 tester.
Bilemiyorum. Facebook'ta muadil grupları var onlara danışabilirsin.

Müdavim adlı grupta Emre Geldi paylaşımı yapmak yasak.

Kullanıcılar grubunda iste yasak değil.

Gruplara ''Dior Homme Intense'nin en iyi muadilini neresi yapıyor'' diye sorabilirsin.

MFY
EMRE GELDİ

Bu dordunden hangisi daha iyi ve öneriniz nelerdir ?

MFY
EMRE GELDİ

Bu dordunden hangisi daha iyi ve öneriniz nelerdir ?

Kimyager Ahmet, Emre Geldi, MFY.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı