MH 320 vs MH 530

yunuzo96

Decapat
Katılım
18 Ağustos 2018
Mesajlar
11
Arkadaşlar aslında belli bir bütçe belirlemedim kulaklık için ama çok fazla para vermek istemiyorum. Cooler Master MH 320 kulaklığı incelemelerine baktım. Kulaklık baya hoşuma gitti. Sizce bunu mu almalıyım yoksa bütçe arttırıp MH 530 mu almalıyım? Arctis 3 gidip denedim çok rahat edemedim kulaklıkla. Benim için önemli olan oyun performansı müzik önemli değil. Kulaklığı kulağıma taktığımda dışarıdan gelen sesi kesmesi önemli yani evimiz anayol üstünde sürekli araba sesi duymak istemiyorum. Ayrıca anakartım 7.1 ses destekli. Sanal 7.1 stereo kulaklıklardan çok mu farklı sizce sanal 7.1 kulaklık mı almalıyım yoksa stereo mu almalıyım ? Ortalama 400 civarı başka kulaklık önerileriniz varsa alabilirim.
İyi Forumlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MH 320 kullanıyorum. Biraz ağır olsa da rahat bir kulaklık. Ses kasma konusu ise mükemmel değil. Sıradan stereo sonuçta. Çok bir şey beklememek gerek ama sesleri algılamakta sorun yaşamıyorum hiç.

7.1 istiyorsanız Arctis 3 modelini biraz daha inceleyebilirsiniz. Ya da sanal 7.1 özelliğine sahip kulaklıklara bakabilirsiniz. Sanal 7.1 ile gerçek 7.1 arasındaki fark algılanabilir düzeyde olsa da sanal 7.1 her halükarda stereo sesten daha iyi sonuç veriyor bence. Tavsiyem gidip kulaklıkları denemeniz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı