MH650 vs MH752

oğuzhan211

Megapat
Daha fazla  
800TL civarı kulaklık ararken bu iki model arasında kaldım. İki kulaklığı da kullanan kişiler memnun kalmış. Ancak net bir karşılaştırma bulamadım. Bu yüzden iki modeli de kullanan var mı diye sormak istedim. Hangi daha iyidir? FPS oynamak ve müzik dinlemek için kulaklık bakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
800TL civarı kulaklık ararken bu iki model arasında kaldım. İki kulaklığı da kullanan kişiler memnun kalmış. Ancak net bir karşılaştırma bulamadım. Bu yüzden iki modeli de kullanan var mı diye sormak istedim. Hangi daha iyidir? FPS oynamak ve müzik dinlemek için kulaklık bakıyorum.
Mh 752 crosstalk sorunu var.

Crosstalk fps oyunlar için büyük bi sorun. Hangi parçalarda ve ya hangi uygulamalarda oluyor bu sorun net bir bilgisi olan var mı acaba?

Razer düşünmüyorum kesenin ucunu açmadığınız sürece razer modeller çok da performanslı değiller. Qp bilgisayarda iki model de satılıyormuş. Gitsem denemem izin verirler mi acaba?

@oğuzhan211 Kraken T.E modelini alabilirsiniz, fiyatına göre gayet güzel bir performansı var.

Alternatif:

İnternette araştırdığıma göre windowsun daha önceden kalma ses profillerinden kaynaklı bir sorunmuş. Ayarların oynanması ile düzeliyormuş. Bazı kullanıcılar g pro x'e kıyasla iyi bulmuş. Ne kadar doğrudur?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı