MH650 vs MH752

İnternette araştırdığıma göre windowsun daha önceden kalma ses profillerinden kaynaklı bir sorunmuş. Ayarların oynanması ile düzeliyormuş. Bazı kullanıcılar g pro x'e kıyasla iyi bulmuş. Ne kadar doğrudur?
Lütfen yeni konu açıp MH 752 kullananlardan denemelerini rica edermisiniz? Ben de bu fiyat bandında kulaklık bakıyorum çünkü. İşe yararsa alacağım.

Yok mu başka tavsiyesi olan? 7.1 kullanmak istiyorum. 7.1 de hangisi daha başarılı daha başarılı başka kulaklık var mı? Bu siteye göre mh650'nin 7.1 i güzel çalışıyormuş. İki kulaklığı da deneyenler katılıyor mu acaba?

Son düzenleme:
QP'den mh752 alacağım. Kulaklık iadesinde sorun çıkarırlar mı yukarıdaki sorunlardan biri çıkarsa?
Kulaklık elime geçti. Sesine henüz alışamadım ancak kulaklık gayet rahat. Crosstalk sorunu sesini yükseltebildiğiniz kadar yükselttiğinizde oluyor. Bence normal çünkü kulaklığın sesi çok yüksek. şahsen yüzde 50'nin üzerinde kullanamadım. Başka sorunuz varsa kulaklıkla ilgili sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı