800TL civarı kulaklık ararken bu iki model arasında kaldım. İki kulaklığı da kullanan kişiler memnun kalmış. Ancak net bir karşılaştırma bulamadım. Bu yüzden iki modeli de kullanan var mı diye sormak istedim. Hangi daha iyidir? FPS oynamak ve müzik dinlemek için kulaklık bakıyorum.
800TL civarı kulaklık ararken bu iki model arasında kaldım. İki kulaklığı da kullanan kişiler memnun kalmış. Ancak net bir karşılaştırma bulamadım. Bu yüzden iki modeli de kullanan var mı diye sormak istedim. Hangi daha iyidir? FPS oynamak ve müzik dinlemek için kulaklık bakıyorum.
Razer düşünmüyorum kesenin ucunu açmadığınız sürece razer modeller çok da performanslı değiller. Qp bilgisayarda iki model de satılıyormuş. Gitsem denemem izin verirler mi acaba?
En ucuz Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Kraken Tournament Edition 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah özelliklerini incele, 3.957,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Yabancı forumda 752 modelinin daha iyi olduğunu söylemişti fakat denildiği gibi karşıya ses iletme problemi var o da büyük sıkıntıdır. Gidip denemeniz her zaman daha sağlıklıdır.
İnternette araştırdığıma göre windowsun daha önceden kalma ses profillerinden kaynaklı bir sorunmuş. Ayarların oynanması ile düzeliyormuş. Bazı kullanıcılar g pro x'e kıyasla iyi bulmuş. Ne kadar doğrudur?