Kulaklık iyi mi dedim ben.MH752 7.1 usb ses kartıyla geliyor. MH751 ise usb ses kartsız versiyonu. Alınacaksa MH751 alınmalı.
Fakat MH751'e 620 TL verilmez onun yerine Aliexpress'den Takstar Pro 82 almanızı öneririm. 300-320TL'ye çok rahat bulunabiliyor. MH751'in tek artısı mikrofonunun bulunması.
Takstar'ın üzerinde çok değişiklik yapmadılarsa alınabilecek en iyi kulaklık MH751. Hayatımda kullandığım en rahat kulaklık pro 82, MH751'in de öyle olması lazım.Kulaklık iyi mi dedim ben.
Teşekkür ederim.Takstar'ın üzerinde çok değişiklik yapmadılarsa alınabilecek en iyi kulaklık MH751. Hayatımda kullandığım en rahat kulaklık pro 82, MH751'in de öyle olması lazım.
Ses yongam alc 887 stereo alsam pişman olur muyum?(Marka yorumu olarak okumayın lütfen. Tamamen kişisel yorumumdur.)
MH752 modelini uzun süreden beri kullanıyorum. Rahatlık açısından gerçekten kullandığım en rahat kulaklıklardan biri olabilir. Ses ve mikrofon kalitesini gayet yerinde buluyorum. Yumuşak kulak padleri ve kafa bandı uzun kullanımda rahatsız etmiyor. Ayrıca ürünü mobil de kullanmak da ayrı bir zevkli oluyor benim için. CS:GO ve PUBG oynayan biriyim. Beni memnun etti. Sizi de edeceğini düşünüyorum. Anakartınızda iyi bir ses yongası var ise stereo modeli tercih edebilirsiniz. Yoksa ses kartlı daha uygun olabilir.
Hayır rahatlıkla kullanabilirsiniz MH751 modelini.Ses yongam alc 887 stereo alsam pişman olur muyum?
Çok teşekkür ederim, affınıza sığınarak bir soru daha sormak istiyorum. MH 752, MH751'den fazla olan fiyatını 7.1 ile kapatabiliyor mu? Yoksa ''Hiç gerek yok direk MH 751 al'' mı dersiniz?Hayır rahatlıkla kullanabilirsiniz MH751 modelini.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.