MH752 Nasıldır?

Merhaba, kulaklığınız geldi mi?
İtopya sağ olsun durum bu.

387648

Merhaba, şimdi İtopya ile kontrol ettim, bugün kargolanıyor. Bizim kendilerine ürünü teslimatımız gecikmiş, kusura bakmayın.
Evet kargolanmış gözüküyor, yarın elimde olur. Akşamına yazabilirsem yazarım olmazsa Çarşamba akşamına kalır. İlginiz için teşekkürler.

@adnanvo Konuyu araştırırken mesajınızı gördüm. Ben de takstar pro 82 almayı düşünüyorum. Karşılaştırma fırsatınız olduysa hyperx cloud alpha ile kıyasla ses kasma konusunda nasıl bir kulaklık? Özellikle FPS türü oyunlar için almayı düşünüyorum benim için hangisi daha iyi olur sizce?

@adnanvo Konuyu araştırırken mesajınızı gördüm. Ben de takstar pro 82 almayı düşünüyorum. Karşılaştırma fırsatınız olduysa hyperx cloud alpha ile kıyasla ses kasma konusunda nasıl bir kulaklık? Özellikle FPS türü oyunlar için almayı düşünüyorum benim için hangisi daha iyi olur sizce?
Rekabetçi oyunlar oynamıyorum fakat Takstar ile sesin geldiği yönü Alpha'ya göre daha iyi anlayabiliyorum. Fakat şöyle bir durum var Alpha direk olarak bilgisayara takınca verdiği ses Takstar'dan daha iyi. Takstar'ı syba sonic dac amp'a takınca daha iyi ses alıyorum. Takstar pro82'yi almakla bitmiyor amfi ve dac da almanız gerekiyor yani.

Rekabetçi oyunlar oynamıyorum fakat Takstar ile sesin geldiği yönü Alpha'ya göre daha iyi anlayabiliyorum. Fakat şöyle bir durum var Alpha direk olarak bilgisayara takınca verdiği ses Takstar'dan daha iyi. Takstar'ı syba sonic dac amp'a takınca daha iyi ses alıyorum. Takstar pro82'yi almakla bitmiyor amfi ve dac da almanız gerekiyor yani.

Dac amp olarak gsx 1000 kullanacagım 150 ohm a kadar kulaklıkları sürebiliyor herhalde sorun olmaz. Takstar a yönelmeyi düşünüyordum ben de görüşünüz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı