Leolo Bostier Decapat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 69 3 Haziran 2019 #21 JrCommen dedi: Daha almadım fakat herkes mh 751 in rakibi yok diyor. Bilemedim Genişletmek için tıkla... Ben de bu kulaklıkta karar kıldım ancak aklımdaki tek soru işareti ses yongam ile uyumu galiba MH752 modeline yöneleceğim.
JrCommen dedi: Daha almadım fakat herkes mh 751 in rakibi yok diyor. Bilemedim Genişletmek için tıkla... Ben de bu kulaklıkta karar kıldım ancak aklımdaki tek soru işareti ses yongam ile uyumu galiba MH752 modeline yöneleceğim.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2019 #22 Leolo Bostier dedi: Ben de bu kulaklıkta karar kıldım ancak aklımdaki tek soru işareti ses yongam ile uyumu galiba MH752 modeline yöneleceğim. Genişletmek için tıkla... Aldınız mı hocam?
Leolo Bostier dedi: Ben de bu kulaklıkta karar kıldım ancak aklımdaki tek soru işareti ses yongam ile uyumu galiba MH752 modeline yöneleceğim. Genişletmek için tıkla... Aldınız mı hocam?
Leolo Bostier Decapat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 69 12 Aralık 2019 #23 thelordof dedi: Aldınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Sizinle başka konuda da konuşmuştuk bu kulaklık üzerine. Evet aldım memnunum şuan sıkıntı yok.
thelordof dedi: Aldınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Sizinle başka konuda da konuşmuştuk bu kulaklık üzerine. Evet aldım memnunum şuan sıkıntı yok.
thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2019 #24 Leolo Bostier dedi: Sizinle başka konuda da konuşmuştuk bu kulaklık üzerine. Evet aldım memnunum şuan sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Unutmuşum hocam. Pardon.
Leolo Bostier dedi: Sizinle başka konuda da konuşmuştuk bu kulaklık üzerine. Evet aldım memnunum şuan sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Unutmuşum hocam. Pardon.
221510 Kilopat Katılım 5 Mart 2018 Mesajlar 518 Çözümler 3 15 Mart 2020 #25 @asd123 kulaklıktan memnun musunuz? Ben de kulaklık arıyorum da.