MHRS üzerinden randevu alamıyorum

182'yi aradığında sana randevuların açılacağı tarihi verecek. O gün saat 16'dan önce MHRS girip hazırda bekle. Avrupa yakasında oturuyorsan Bahçelievler ağız ve diş sağlığı merkezini öneririm. Okmeydanı gibi düzensiz değil.
 
Hastane yaptı diye övünenler arkadaşlar var forumda etiketleyelim söylesinler bakalım nedenini. Kendi fikrim ise doktor olmadığı yönünde. Tabii önceliği suriyelilere veriyorlarsa o da var.
 
Pandemi koşulları eskisi gibi olmadığından dolayı MHRS'den randevu alma olayı iptal edildi diye biliyorum. Bu başlık adı altında bir kaç haber okumuştum. Kendim denediğimde de anlamamıştım. Randevu için hastaneye gitmeniz gerekiyor yani.
 
Pazar günleri saat 16:00'dan sonra almayı deneyin. Fakat umutlanmayın. SSK dönemini kötüleyip, şimdi evde doktor bekliyoruz ama doktor da yok.
Neyse, gerildim. Siyasete bulaşmayayım.
Lüzumsuzsa söndürelim. 💡
 
Diş muayenesini oldum ve doktor beni endodontiye yönlendirdi. Endodontiden randevu almam gerekiyormuş ama 1 aydır her 16.00'da randevu yakalamaya çalışıyorum ama hiç ama hiç tek bir randevu bile görmedim. MHRS'den alınmıyor mu randevu nedir bu çektiğim çile? Benim eksiğim falan mı var niye randevu çıkmıyor.(ilçe seçmediğim halde bile böyle)

Doktorlar kaçtı gitti haberin yok mu :D? 3-4 hafta sonrasına alabilirsin belki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı