MHRS'den fazla randevu sorgulaması yapınca blocklandım

Daha fazla  
Resimdeki hata tarayıcı ve uygulamadan da çıkıyor. PC, tablet, telefon fark etmiyor aynı hata çıkıyor. Öyle çok da kullanmadım.

Screenshot_2023-06-09-15-28-32-904_com.android.chrome.jpg

İlacımı yazdırmam lazım ama randevu alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimdeki hata tarayıcı ve uygulamadan da çıkıyor. PC, tablet, telefon fark etmiyor aynı hata çıkıyor. Öyle çok da kullanmadım.

Eki Görüntüle 1813698

İlacımı yazdırmam lazım ama randevu alamıyorum.
Düzenli kullandığınız ilacınız varsa aile hekiminiz randevusuz reçete verebilir.

Hocam psikoloji ilaçlarım var ama raporlular . Gecen ay aile hekimine yazdırdım bir dahaki sefere psikiyatriye git yazmam doğru değil dedi.
Psikiyatrik ilaçlar sadece psikiyatri uzmanları tarafından reçete edilir. Aile hekimi, acil servis veya başka uzman doktorlar yazmaz. Aile hekiminiz doğru söylemiş.

Bulunduğunuz şehirdeki Google 'hastanenin adı randevu' yazın ve hastanenin sitesinden randevu almalı deneyin.

Psikiyatrik ilaçlar sadece psikiyatri uzmanları tarafından reçete edilir. Aile hekimi, acil servis veya başka uzman doktorlar yazmaz. Aile hekiminiz doğru söylemiş.

Bulunduğunuz şehirdeki Google 'hastanenin adı randevu' yazın ve hastanenin sitesinden randevu almalı deneyin.
Hocam uyarıda yazıyormuş 182 aradım randevu yok ama bakabiliyolar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı