@Lycus ilk defa sizden duydum yarısını gösteriri. Elimden çok bilgisayar ve kendi bilgisayarlarım oldu tam değerini gösteriyordu. Belki Windows'un bazen kafası geç çalıştığı için denk gelmiş olabilirsiniz.
Böyle olduğunu belirten çok kişi var. Bazı gördüğüm konularda da aynı olayı belirten arkadaşlar çıkmış. Sağlam değeri dediğim gibi CPU-Z üzerinden alabilir arkadaş Memory sekmesini atarsa kontrol edebiliriz.
@Lycus Formatı mı yanlış atıyorlar, BIOS RAM profilleri mi ayarlamıyor nedir anlamadım. Akrabama, arkadaş çevreme bilgisayar topladım kurulumu kendim yaptım böyle bir olaya rastlamadım.
2133 temel frekansta çalışır burada bu soruyu soran adam BIOSdan onu mu yapmış olsun. Ek olarak CMD görüntüsü var ortada sadece görev yöneticisini mi paylaşmış da burada yorumunu haklı çıkarmaya çalışıyorsun. 3
2133 temel frekansta çalışır burada bu soruyu soran adam BIOS'dan onu mu yapmış olsun. Ek olarak CMD görüntüsü var ortada sadece Görev Yöneticisi'ni mi paylaşmış da burada yorumunu haklı çıkarmaya çalışıyorsun. 3
@Mchwair Bu bence olsa olsa Windows bug'ı henüz karşıma çıkmadı çıkarsa bilgim olur deneriz o yeri sebebi neymiş. Bakalım profil ayarla görev yöneticisi ve CMD farklı mı olacak?
@Mchwair Bu bence olsa olsa Windows bug'ı henüz karşıma çıkmadı çıkarsa bilgim olur deneriz o yeri sebebi neymiş. Bakalım profil ayarla görev yöneticisi ve CMD farklı mı olacak?
"SMBIOS sürüm 3.0 veya üstü, önceki sürümlerde olduğu gibi MHz yerine saniyede mega aktarımlarda (MT / s) bellek hızını bildirir. Görev Yöneticisi bunu yanlış bir şekilde MHz'de okur ve bu da görüntülenen hızın yarıya inmesine neden olur."