@Lycus ilk defa sizden duydum yarısını gösteriri. Elimden çok bilgisayar ve kendi bilgisayarlarım oldu tam değerini gösteriyordu. Belki Windows'un bazen kafası geç çalıştığı için denk gelmiş olabilirsiniz.
800 DDR3 mü var adamın zaten 1600 de çalışıyor bir Google araması yapacağınıza burada boş yere yorum yapıyorsunuz![]()
2133 temel frekansta çalışır burada bu soruyu soran adam BIOSdan onu mu yapmış olsun. Ek olarak CMD görüntüsü var ortada sadece görev yöneticisini mi paylaşmış da burada yorumunu haklı çıkarmaya çalışıyorsun. 3Ben DDR4 RAM'ı 1333 MHz de çalıştırabiliyorsam DDR3 RAM'ı arkadaş neden 800 MHz'de çalıştıramasın ki.
2133 temel frekansta çalışır burada bu soruyu soran adam BIOS'dan onu mu yapmış olsun. Ek olarak CMD görüntüsü var ortada sadece Görev Yöneticisi'ni mi paylaşmış da burada yorumunu haklı çıkarmaya çalışıyorsun. 3
@Mchwair Bu bence olsa olsa Windows bug'ı henüz karşıma çıkmadı çıkarsa bilgim olur deneriz o yeri sebebi neymiş. Bakalım profil ayarla görev yöneticisi ve CMD farklı mı olacak?
"SMBIOS sürüm 3.0 veya üstü, önceki sürümlerde olduğu gibi MHz yerine saniyede mega aktarımlarda (MT / s) bellek hızını bildirir. Görev Yöneticisi bunu yanlış bir şekilde MHz'de okur ve bu da görüntülenen hızın yarıya inmesine neden olur."
Yapsın yapsın da CMD ne pekiHayır hocam yapmasına gerek yok Auto ise sistem kendisi yapmış olamaz mı?
Bende sana neden gösterdiğini alıntıladım tekrar.@tugoli Tamam arkadaş aynı şeyi söyledim zaten. Windows bug'ı işte yanlış gösteriyor.
Profil ayarlama ile uğraşmayın diye...@Mchwair Bu bence olsa olsa Windows bug'ı henüz karşıma çıkmadı çıkarsa bilgim olur deneriz o yeri sebebi neymiş. Bakalım profil ayarla görev yöneticisi ve CMD farklı mı olacak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.