EvdekiTarantula
Centipat
Evet atla deve değil ama sizin tercih ettiğiniz model 3000 MHz burada 3200 MHz ile karşılaştırılma yapılmış, ortalama 150 liralık bir farkı var en azından 3200 MHz kullanmanız daha uygun olabilir.Aslında arada pek fark yok.
Evet atla deve değil ama sizin tercih ettiğiniz model 3000 MHz burada 3200 MHz ile karşılaştırılma yapılmış, ortalama 150 liralık bir farkı var en azından 3200 MHz kullanmanız daha uygun olabilir.Aslında arada pek fark yok.
Belleklerinizi anakartınızın QVL listesinden seçmenizi öneririm marka olarak Gskill tavsiyemdir...Tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Son olarak hangi marka RAM'leri tavsiye edersiniz?
ASUS TUF X570-Plus Gaming anakart için hangisi uygun?Belleklerinizi anakartınızın QVL listesinden seçmenizi öneririm marka olarak Gskill tavsiyemdir...
3200 MHz almaya karar verdim. Şuan hangi marka önerirsiniz onları öğreniyorum.CL değeri kabaca baktığım kadarı ile MHZ değeri yükseldikçe yükseliyor. Yükselmeyenlerinde fiyatları doğru orantılı olarak yükseliyor. RGB gibi bir takıntınız olmayacaksa 3200 MHZ uygun fiyatlı 2x8 olarak alınıp ileride ne olacağına bakılabilir. Ben sistemimi toplarken 1000 TL ye bulsam öpüp başıma koyacağım 2x8 bellekler bugün 550 TL ye alınıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.