khalyy
Hectopat
IMEI işlemlerini yaparsan sıkıntı olmaz.
Zaten çoğu yurt dışı telefon IMEI işlemleri yapılmış kullanıma açık geliyor daha da kapanmıyor bir sıkıntı olmaz.
IMEI işlemlerini yaparsan sıkıntı olmaz.
S21FE.Batarya biraz mutsuz edebilir ama günlük kullanımda üzmez.Peki sence S21 FE 5G mi yoksa mi 10t mi?
S21 FE çok iyi bir cihaz öneririm. IMEI hakkında çok bilgim yok.
Exynos 2100 işlemcisi gayet iyidir.Teşekkürler, arkadaşımda vardı bu telefon elinde görünce bu telefonu daha çok A13, A52, A70 tarzı bir şey zannettim elindeyken tasarım olarak hiç amiral gemisini andırmıyordu ama içi dolu baya bir de hocam Exynos işlemci iyi midir?
Throttle yese de oyun fazla oynamayan birisi için yeterli evet.Exynos 2100 işlemcisi gayet iyidir.
Throttle yese de oyun fazla oynamayan birisi için yeterli evet.
Teşekkürler, arkadaşımda vardı bu telefon elinde görünce bu telefonu daha çok A13, A52, A70 tarzı bir şey zannettim elindeyken tasarım olarak hiç amiral gemisini andırmıyordu ama içi dolu bayağı bir de hocam Exynos işlemci iyi midir?
IPS ekranı sizin için sorun değilse alınır bence.Dün telefonumun çalınmasıyla telefon alma mecburiyetine girdim sizce mi 10t alınır mı? 2023 de, kronik sorun ya da herhangi bir sorun olur mu onu merak ettim? Bu arada telefon 2. el 5000TL ile alacağım sanırım.
Throttle nedir? Çok ısınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.