Custom ROM Mi 10T custom ROM önerisi

BukoBabeyy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Poco X3 GT
MIUI 14
256/8
Mi 10t kullanıyorum yılların eskimeyen amiral gemisi eskiden hayalimdi. Şimdi elimde ancak bu cihazda MIUI 14 kararlı versiyon yüklü ve kararlı olunca maalesef gerçekten kararlı olmuyor stabil değil mesela Google'a giriyorum ekran bir anda 60Hz oluyor denetim merkezini açıp sağ sol yaptıktan sonra düzeliyor bazense oyunlarda dokunmatik fena yavaş oluyor ve 60Hz düşüyor. Aynı yöntemi yapıyorum düzeliyor ama dokunmatik yavaş yine.
Bundan önce POCO X3 Pro vardı ona Custom ROM kurdum TWRP yükledim yani Custom ROM kurmakta veya AOSP ROM kurmakta deneyime sahibim. Sadece bu sorun nasıl düzeltilir? Yazılım değişmeden, bl kilidi açılmadan yapılır mı? Muhtemelen yapılmaz çünkü aynı sorun POCO X3 Pro telefonumda da olmuştu. crDroid kurdum telefon iPhone 15 Pro Max oldu root falan atmıştım gayet akıcıydı.

Önereceğiniz bir ROM var mı? Hyper OS bu telefona gelmedi diye biliyorum. En kötü ihtimal EU ROM yüklerim MIUI 14 ya da 12 o da olmazsa Custom ROM kuracağım. Android 13'te güncellemeyi kesmiş zaten onlarda en son sürüm Android 13 mevcut. Benim için sorun değil önemli olan akıcı bir şekilde oyun oynamak ve kararlı bir batarya performansı.

Eklemek istiyorum kameralar açılmıyor uygulamaya giriyorum 5 saniye sonra kamera kullanılamıyor diyor ve kameradan atıyor bu %99 bence yazılım ile alakalı diye düşünüyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı