Mi 10T Pro kasıyor!

Yol yaptı yol

Hectopat
Merhaba forum bugün bir AVM'de görmüş olduğum Mi standında cihazı deneme imkanım oldu. Uzun süre kurcaladım ve cihaz arayüze takılmalar yaşadı. Arkadaşlar bu cihaz yeni çıkmadı mı ve içinde en güçlü Android işlemcisi yok mu? Ya bu ne ya? Ben o kadar konu açmamın sebebi işte şüphelerimdendi ve şüphelerim doğruymuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eee n'olmuş? Benim de MediaMark'ta elime aldığım İphone X adeta yanıyordu, Asphalt oyununa girdim deli gibi kasıldı. 7/24 şarjda kafayı yiyor telefonlar.

Sırf o yüzden o cihazı almadım. Mi 6 ile yaşadığım deneyim de benzerdi. Piyasanın en iyi işlemcisi diye aldık 1 seneyi geçmeden telefon kasmaya başladı.

Mağazalarda sergilenen modeller eğer çok pahalı modellerse demo modeller olabiliyor bilginize. Çalınma ihtimaline karşı. Sizin denediğiniz de belki onlardan biridir, ayrıca teşhir ürünlerinden biri de olabilir. Telefonun teknik özellikleri gayet iyi, hepimiz biliyoruz.

Eee n'olmuş? Benim de MediaMark'ta elime aldığım İphone X adeta yanıyordu, Asphalt oyununa girdim deli gibi kasıldı. 7/24 şarjda kafayı yiyor telefonlar.
Yansın eyvallah ama kasma ne demek ya? Ya 1 ay olmadı daha çıkalı bu nedir? Hayır arkaplan temizdi üstelik ve herhangi bir uygulamalarda girmedim sadece arayüzünde dolaştım ve telefonun fiyatı 6500 civarında bir zahmet kasmasın ya. Orada cihazı yere vurasım geldi almış olsaydım bunu garanti yapmıştım.
Bunu da sordum zaten öyle olduğunda bende şaşırdım bundan şüphelendim ama orijinal modeli imiş..

1 seneyi geçmeden telefon kasmaya başladı.
Kullandığım - deneyimleme fırsatı bulduğum tüm Samsunglar da kasmaya başladı. Bana Android'in kronik sorunu gibi geliyor.

Konunun amacını tam olarak anlayamadım ben. Mağazada nasıl bir ürün denediğinizi bilmiyoruz; bir ürün üstünden harika performanslar elde etmiş, SD865 işlemciyi ve birçok iyi teknolojiyi barından bir telefonu nasıl bu kadar kolay eleştirebiliyorsunuz? 6000 TL'yi ödediğinizde söylemeye hakkınız olur bunları ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…