Mi 10T Pro kasıyor!

Kullandığım deneyimleme fırsatı bulduğum tüm Samsunglar da kasmaya başladı. Bana Android'in kronik sorunu gibi geliyor.
Samsung tarafını hiç açma zaten. Arkadaşta S7 Edge var cihaz neredeyse tepki vermiyor 😂

Bakalım bu tarz nedenlerden dolayı şimdiki cihazımı iPhone tercih ettim. Birkaç yıl da bunu deneyimleyelim 😀

Konunun amacını tam olarak anlayamadım ben. Mağazada nasıl bir ürün denediğinizi bilmiyoruz; bir ürün üstünden harika performanslar elde etmiş, SD865 işlemciyi ve birçok iyi teknolojiyi barından bir telefonu nasıl bu kadar kolay eleştirebiliyorsunuz? 6500 TL'yi ödediğinizde söylemeye hakkınız olur bunları ancak.
Hemşehrim ben 6500 TL değilim, yüz katını da vereyim sorun değil benim için ama benim verdiğim paranın hakkını vermiyor ise ben bunu eleştiririm. Alsam da ayni şey olacak, en azından ürünü almadan burada tecrübelerimi belirteyim dedim. Hayırdır sen satın aldın da mı beni eleştiriyorsun peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemşehrim ben 6500 TL' değilim yüz katını'da vereyim sorun değil benim için ama benim verdiğim paranın hakkını vermiyor ise ben bunu eleştiririm alsam da ayni şey olacak en azından ürünü almadan burada tecrübelerimi belirteyim dedim. Hayırdır sen satın aldında'mı beni eleştiriyorsun peki?
Üslubunuza dikkat edin, teşhir ürününü inceleyip kasıyor demenin elle tutulur bir yanı yok. Ayrıca, MIUI zaten optimizasyon özürlü bir arayüz.

Telefonu ben de inceleme fırsatı buldum. Eleştirmenizi haksız buluyorum. Belli ki incelediğiniz üründe bir problem vardı ya da demo ürünlerden biriydi. Aynı telefonun direkt olarak sorunsuzunu elinize alsanız bu sözleri söylemek yerine ne şekilde övebilirim diye düşüneceğinize eminim. Mi 10T Pro'dan bahsediyoruz yani. Üst seviyede çığır açtı bu telefon. Klasmanında önde gelen modellerden. Anlam veremedim açıkçası.

İkincisi de şu: Yukarıda bir arkadaşımız kullandığı telefonlar üzerinden Android işletim sistemine bir şeyler söylemiş. Saygı duyarım ama yanlış. Donanımları farklı olan telefonların aynı işletim sistemi üzerinde farklı sonuçlar vermesi kadar normal bir şey yoktur. SD865 işlemci kullanan bir Android telefon ile Mediatek'in giriş seviye işlemcilerinden birini kullanan Android telefon arasında dağlar kadar fark vardır. Arayüzde kasma sorununa bu şekilde basitçe bir laf söylenilmesi hiç hoşuma gitmedi. Saçmalık kimse kusura bakmasın.

Telefonu ben de inceleme fırsatı buldum. Eleştirmenizi haksız buluyorum. Belli ki incelediğiniz üründe bir problem vardı ya da demo ürünlerden biriydi. Aynı telefonun direkt olarak sorunsuzunu elinize alsanız bu sözleri söylemek yerine ne şekilde övebilirim diye düşüneceğinize eminim. Mi 10T Pro'dan bahsediyoruz yani. Üst seviyede çığır açtı bu telefon. Klasmanında önde gelen modellerden. Anlam veremedim açıkçası.

İkincisi de şu: Yukarıda bir arkadaşımız kullandığı telefonlar üzerinden Android işletim sistemine bir şeyler söylemiş. Saygı duyarım ama yanlış. Donanımları farklı olan telefonların aynı işletim sistemi üzerinde farklı sonuçlar vermesi kadar normal bir şey yoktur. SD865 işlemci kullanan bir Android telefon ile Mediatek'in giriş seviye işlemcilerinden birini kullanan Android telefon arasında dağlar kadar fark vardır. Arayüzde kasma sorununa bu şekilde basitçe bir laf söylenilmesi hiç hoşuma gitmedi. Saçmalık kimse kusura bakmasın.
Ben deneyimlediğimi söylüyorum. Düşüncene saygı duyuyorum kardeşim.

Daha ülkeye gelmemiş bir telefondan bahsediyorsun ve yanıyor denilen İphone'ye "yansın eyvallah ama " diyorsun. Zaten daha ne olabilir? Sen sadece androidi gömmek isteyen ama android hakkında hiçbirşey bilmeyen bir İphone fanboyusun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı