Çok teşekkürler herkese
Rica ederiz hocam, hayırlı olsun şimdiden.
Çok teşekkürler herkese
Gerçeği değiştirecek olan durum Mi 10t Pronun S21 FE ile değil S20 Fe ile kıyaslanan bir model olduğu. Zaten hem bu sebepten hemde marka olarak samsunga daha çok güvendiğimden S21 FE almasını söyledim arkadaşa.Katılmamanız bu gerçeği değiştirmez.
Gerçeği değiştirecek olan durum Mi 10t Pro'nun S21 FE ile değil S20 FE ile kıyaslanan bir model olduğu. Zaten hem bu sebepten hem de marka olarak samsunga daha çok güvendiğimden S21 FE almasını söyledim arkadaşa.
Videoda camera karşılaştırması var A Olan iPhone 12 Pro Max B olan S20 FE C olan ise mi 10 t Pro. Burada maksat Mi 10T Pro en iyidir demek değil, Mi 10T Pro'nun videoda karşılaştırılan telefonlar arasında giriş seviye denecek kadar bir fark olmaması. Anladığınızı düşünüyorum.
Aynen öyle hocam ben de onu söyledim zaten. Yanıtın için teşekkür ederim.Anladım, ama burada demek istediğim şey (bence) Xiaomi'nin yazılımı kötü olduğu için kameralarınında çok kötü olması, yani aslında giriş seviyesi telefon derken biraz abarttım ama tabii ki de bir iPhone veya Samsung kadar iyi olamaz kamerası.
Aynen öyle hocam ben de onu söyledim zaten. Yanıtın için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.