MI 10T vs F2 Pro

374647

Hectopat
Galiba sadece ekranları farklı.
MI 10T 144Hz IPS LCD.
F2 Pro 60Hz AMOLED.

Sizce hangisi alınmalı? Çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her iki telefonda da aynı yonga seti var. Oyun için Mi 10T ne alaka onu anlamış değilim. 128 GB modellerinde F2 Pro 6 GB RAM ile geliyor, diğerinde direkt 8 GB RAM ile geliyor ama sonuç olarak F2 Pro modelinin de 8 GB RAM modeli mevcut. Arka kamera olarak 10T daha iyi, 144 Hz avantajı da var. Bu yüzden ikisi arasından önerim 10T modeli olur.

Her iki telefonda da aynı yonga seti var. Oyun için Mi 10T ne alaka onu anlamış değilim. 128 GB modellerinde F2 Pro 6 GB RAM ile geliyor, diğerinde direkt 8 GB RAM ile geliyor ama sonuç olarak F2 Pro modelinin de 8 GB RAM modeli mevcut. Arka kamera olarak 10T daha iyi, 144 Hz avantajı da var. Bu yüzden ikisi arasından önerim 10T modeli olur.
Ekranının ips lcd olması sıkıntı çıkarır mı görüntü kalitesi olarak çünkü zaten çok oyun oynayan birisi değilim.

@374647 Kullanılan IPS ekranı kötü değil, parlaklık değeri de bir hayli iyi, 630 nit değerinde bir parlaklık sunuyor IPS ekrana göre daha iyi. Keşke Amoled olsaydı ama bu panelde kötü olmadığı için tercih edilebilir.
@aKuu Bir yerden kısmaları gerekiyordu, 9T modelinin yonga seti SD 730 idi, 10T modelinin ise devasa bir adım atmışlar SD 865 koymuşlar ve de kamera tarafında da ciddi bir adım var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı