Arkadaşlar kendim yurt dışı 2 yıllık mi 10t 8 GB modelli telefonumla bir yıllık One+ 9 cihazını edeceğim 1 yıllık garantili. Eniştem şarjı çok gitmiyor diye edelim diyor, sizce mantıklı mıdır?
Arkadaşlar kendim yurt dışı 2 yıllık mi 10t 8 GB modelli telefonumla bir yıllık One+ 9 cihazını edeceğim 1 yıllık garantili. Eniştem şarjı çok gitmiyor diye edelim diyor, sizce mantıklı mıdır?
O grup genel olarak on kameraya onem vermiyor. Hatta bir ara bu Cinli markalarin calisanlarindan birisi 1080p'den yuksek on kameraya kim onem veriyor gibisinden bir sey soylemisti. Fiyasko aciklama
O grup genel olarak on kameraya onem vermiyor. Hatta bir ara bu cinli markalarin calisanlarindan birisi 1080P'den yuksek on kameraya kim onem veriyor gibisinden bir şey soylemisti. Fiyasko aciklama
Allah'tan Samsung'un TR'ye özel fiyatlandırma politikası var. Yoksa BBK'ya, Xiaomi grubuna kalmıştık. Samsung dışında, Bi'de Honor (Huawei) iyi duruyor.