Mi 10t vs Tecno Camon 20s Pro 5G

Bütçe
13000₺

Sprawki

Femtopat
Daha fazla  
Profesyonel şekilde Brawl Stars oynuyorum ama bütçem kısıtlı.
İki telefon düşündüm:
Mi 10t mi yoksa Tecno Camon 20s Pro 5G mi?
Mi 10t 2020 model olması beni korkutuyor sizce ne yapmalıyım?

Profesyonel şekilde Brawl Stars oynuyorum ama bütçem kısıtlı.
İki telefon düşündüm:
Mi 10t mi yoksa Tecno Camon 20s Pro 5G mi?
Mi 10t 2020 model olması beni korkutuyor sizce ne yapmalıyım?
Mi 10T kullanıp bir daha Xiaomi almamaya yemin eden o kadar memnun kalmayan birçok kişi gördüm. Mı serisinin en kötüsü bence.
Mi10T den çok daha iyidir.

Mi 10T kullanıp bir daha Xiaomi almamaya yemin eden o kadar memnun kalmayan birçok kişi gördüm. Mı serisinin en kötüsü bence.
Mi10T den çok daha iyidir.
İşlemcisi çok ısınan 778G bunu bende, düşündüm.

MI10Tden çok daha iyidir.

Elimde şu an hem Nothing Phone 1 hem de mi 10 t ile aynı işlemciyi kullanan S20 FE Snapdragon var. Ben genel kullanımda Nothing'den ve 778G'den çok daha memnunum ısınma vs gibi ancak Snapdragon 865 hissedilir derecede daha güçlü bir işlemci. İkinci el temiz S20FE bakılabilir benzer fiyatlarda bulunabiliyor.

Telefon aldınız mı bilmiyorum ama Mi 10t alınmaz çok eski ve artık gücü yetersiz geliyor. Tecno'yu bende kullanıyorum, Tecno Camon 20s Pro 5G alınmaz artık çünkü kazık fiyata satıyorlar. Ucuza bulursanız alın ama şunu belirteyim telefon güncelleme almıyor android 14'e güncelleyebilirsiniz sadece ve benimkinin hoparlöründe hafif bir cızırtı sesi var kulağımı dayayınca duyabiliyorum. Güncelleme sizin için önemli değilse ve ucuza bulduysanız alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı