Mi 10T kullanıp bir daha Xiaomi almamaya yemin eden o kadar memnun kalmayan birçok kişi gördüm. Mı serisinin en kötüsü bence.Profesyonel şekilde Brawl Stars oynuyorum ama bütçem kısıtlı.
İki telefon düşündüm:
Mi 10t mi yoksa Tecno Camon 20s Pro 5G mi?
Mi 10t 2020 model olması beni korkutuyor sizce ne yapmalıyım?
İşlemcisi çok ısınan 778G bunu bende, düşündüm.Mi 10T kullanıp bir daha Xiaomi almamaya yemin eden o kadar memnun kalmayan birçok kişi gördüm. Mı serisinin en kötüsü bence.
Mi10T den çok daha iyidir.![]()
Nothing Phone (1) (128 GB)
Nothing Phone (1) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Mi 10T kullanıp bir daha Xiaomi almamaya yemin eden o kadar memnun kalmayan birçok kişi gördüm. Mı serisinin en kötüsü bence.
MI10Tden çok daha iyidir.![]()
Nothing Phone (1) (128 GB)
Nothing Phone (1) detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Çok güçlü ısınma yok bence hocam, genelde Xiaomi'ler daha çok ısınıyor. Zaten brawl stars oynuyorsunuz çok fazla zorlanacağını sanmıyorum telefonun.İşlemcisi çok ısınan 778G bunu bende, düşündüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.