Tecno Camon 20s Pro 5G vs Samsung Galaxy A25 vs M34

Bütçe
12.5000
Yok gibi ya neyse peki Tecno Camon 20s Pro 5G hakkında düşüncen nedir özellik bakımından bayağı iyi gibi tasarım ödülü falan aldığını duydum çok kafamı karıştırıyor bu telefon. :D

Telefon iyi olsa da farklı markaları pek onermiyorum hocam. Sıkıntı olma durumunda mesela parçası nadir bulunabilir ya da güncelleme takvimi kısa olabiliyor. Aşırı iyi özellikler vermediği sürece yanaşmayın derim. Şimdi baktım da işlemci dışında pek artısı yok gibi duruyor. Alınabilir fakat 2. seçenek olmalı bence.

Telefon iyi olsa da farklı markaları pek onermiyorum hocam. Sıkıntı olma durumunda mesela parçası nadir bulunabilir ya da güncelleme takvimi kısa olabiliyor. Aşırı iyi özellikler vermediği sürece yanaşmayın derim. Şimdi baktım da işlemci dışında pek artısı yok gibi duruyor. Alınabilir fakat 2. seçenek olmalı bence.

Haklısınız marka bilinilirliği yok ayrıca zaten kafamı karıştıran kısımda işlemci kısmı biraz. :D

Eğer çok oyun oynamayacaksaniz ya da ağır oyun oynamayacaksaniz (PUBG gibi) Samsung A34 işinizi görecektir.

Telefonda çok oyun oynayan biri değilim. Genelde sadece bilgisayardan sıkılırsam veya bilgisayardan uzaktaysam kullanırım. Oyun konusunda Genshin Impact tarzı şeyler oynarsam oynarım, belki. Oynamasam da çok bir şey fark etmez. Genelde telefonu Reels veya video izlemek için kullanıyorum. :D

Telefonda çok oyun oynayan biri değilim belki dışarı çıkarsam Genshin Impact tarzı şeyler oynarsam oynarım belki o da ha oynamasam çok bir şey fark etmez genelde telefonu Reels veya video falan izlemek için kullanıyorum. :D

Samsung öneririm hocam o zaman. Ama şu aralar bazi telefonlar Reels'lerde kasıyor almadan önce 2 telefonu da araştırın.

Samsung öneririm hocam o zaman. Ama şu aralar bazi telefonlar Reels'lerde kasıyor almadan önce 2 telefonu da araştırın.

Tamamdır teşekkürler. :D

Arkadaşlar kendimi zorlayıp A35 almaya karar verdim yani en azından öyle düşünüyorum şu anda fiyatı A25 8 GB göre uygun geldi 13 bin TL yarın sipariş vereceğim inşallah hepinize teşekkür ederim. :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı