Mi 11 Lite alınır mı?

xScrapper

Decapat
Daha fazla  
Size göre mi 11 Lite tasarımı ağırlığı hafifliği açısından nasıl? Ekranında sorun olduğu söyleniyor. Bu yüzden mi 10t Lite almayı düşündürüyor beni. Ama mi 10t Lite biraz hantal bir telefon ve bu yüzden de ona da pek yanaşmıyorum (başka bir sorununu görmedim. Sadece ağır ve kalın bir telefon.) Bu telefon sizce günlük hayatta rahat bir şekilde kullanabilecek bir telefon mu?
Sizce hangisini almalıyım?

Mi 11 Lite yerine A52 almanızı tavsiye ederim, arayüz, kamera ve güncelleme desteği olarak daha iyi bir cihaz.

Son düzenleme:
Çok bariz ısınma sorunu varmış. İnce telefon olduğundan dolayı. Ama şu an Samsung Galaxy A52 almasaydım kesinlikle mi 11 Lite alırdım.

Geçen gün kuzenim aldı ben Redmi Note 8 kullanıyorum açık konuşmak gerekirse pek fark göremedim ben, yazılım anlamında daha iyi diyorlar ama bilmiyorum, onun yerine Samsung A52 öneriyorlardı isterseniz ona bakın.

@merteknn neden üzgün attığınızı öğrenebilir miyim?

Ayrıca Mi 11 Lite anormal derecede ısınan bir cihaz değil, sıcaklık değerleri gayet iyi.

@merteknn neden üzgün attığınızı öğrenebilir miyim?

Ayrıca Mi 11 Lite anormal derecede ısınan bir cihaz değil, sıcaklık değerleri gayet iyi.
A52 kullanıcısı olarak bu telefonu almamaları gerektiği kanaatindeyim.

Abim aynı telefondan aldı. Özellikle kamera ve ekran konusunda muhteşem. 4k ve hdr fotoğraf çekebiliyor. Hafif ve ince tasarımıyla hayran bırakıyor diyebilirim. Fiyat aralığının en iyisi. Şarjı 0'dan 100'e 50 dakikada gelebiliyor, 33 watt hızlı şarj desteğiyle beraber.

Yazınızda memnun olmadığınız tarafları belirtebilirdiniz. Neden alınmaması gerektiğini düşünüyorsunuz?

Burada belirtmiş.

Yazınızda memnun olmadığınız tarafları belirtebilirdiniz. Neden alınmaması gerektiğini düşünüyorsunuz?

Esneme sorunundan, kamera yanındaki açıklığa kadar hepsini yaşadım. Şu anki telefonumda da kamera yanında açıklık mevcut. Nefret ediyorum artık Samsung'dan. Üstelik bu telefon değişime gitti. Yenisi geldi. Hala aynı hatta daha beter sorunlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…