Mi 13t vs S23FE

Neredeyse her modeli MFi lisanslı bir firma, tercih edilebilir. Bu modellerin altına çok düşmeyin.
Hocam siz baktıktan sonra Belkin'i de ekledim. Apple tarafında en iyi 3. parti marka diye biliyorum ama bu cihaz için de iyi olur mu? Direkt hangisini önerirseniz onu alayım.

Hocam siz baktıktan sonra Belkin'i de ekledim. Apple tarafında en iyi 3. parti marka diye biliyorum ama bu cihaz için de iyi olur mu? Direkt hangisini önerirseniz onu alayım.
Firmaya bir baktım, o da MFi lisanlıymış ancak her model MFi lisanslı olmuyor. Pek güvenemedim, batarya şarj etme, kimyasal bir olay ve telefonun pil sağlığı için büyük önem taşıyor. Bu durumda riske atmazdım, Anker, Spigen gibi firmalardan gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz ancak arkadaş yukarıda uyguna OG model paylaşmış, sizin paylaştığınız ürünler ile arasındaki fiyat farkı çok az.

Öyle laf mı olur hocam, ne demek

Replikalardan dolayı 3. parti ürünlere bakıyordum ben de. Trendyol kendi satıyorsa hiç sıkıntı olacağını sanmıyorum. Çok teşekkür ederim

Öbür hocamızdan da dönütü bekliyorum ama yüksek ihtimalle bunu birazdan sipariş vericem, teşekkürler.

İlginiz için teşekkür ederim hocam, iyi günler dilerim

@irsuya

Hocam adaptör telefondan önce geldi ama orijinallikten emin olamadım, bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
Arkadaşın yukarıda paylaştıklarından birini satın aldıysanız hiçbir sorun çıkmaz, %100 orjinal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…