Mi 13t vs S23FE

2600 nite çıkamıyor o model, beyaz & siyah ekran dengesiyle alakalı olan bir durum, %1 APL'de aldıkları verileri %100 APL olarak giriyorlar. Pazarlama stratejisinden başka bir şey değil, kolpa kısacası.
Yeniden teşekkür ederim, çok açıklayıcı oldu mesajlarınız. İyi günler dilerim:)

Foruma uzun süredir girmemiştim, sizin gibi geniş bilgiye sahip üyelerin olduğunu görmek güzel.

@irsuya Hocam, şimdi bir arkadaşım önerdi de. Sizce karşılaştırmaya Realme GT2 Pro'yu alırsak hangisini almaya değer?

Son düzenleme:
GT 2 Pro'yu kullanıyorum, memnunum ve öneririm. Ekran, fiziki/sanal ram, bi tık daha iyi işlemci, batarya, sarj gücü, kutu içeriği ve premium hissiyat olarak S23 FE'ye üstünlük sağlıyor. Ayrıca S23 FE'nin 128GB fiyatına, 256GB GT 2 Pro alınabiliyor. Cihazın markası Samsung olsa IP68 + 4K 60fps ön kamera desteği eklenmesiyle 30 bin TL'den satılırdı. S22+ ayarında bir cihazdır.

GT 2 Pro'yu kullanıyorum, memnunum ve öneririm. Ekran, fiziki/sanal ram, bi tık daha iyi işlemci, batarya, sarj gücü, kutu içeriği ve premium hissiyat olarak S23 FE'ye üstünlük sağlıyor. Ayrıca S23 FE'nin 128GB fiyatına, 256GB GT 2 Pro alınabiliyor. Cihazın markası Samsung olsa IP68 + 4K 60fps ön kamera desteği eklenmesiyle 30 bin TL'den satılırdı. S22+ ayarında bir cihazdır.
Hocam zaten öğrenci indirimiyle S23FE de aynı fiyata denk geliyor. Ama anlaşılan GT2 PRO 2022 ocak çıkışlı olduğundan güncelleme az alır gibi. O fiyatlarda en uzun süre güncel kalacak en iyi telefon S23 FE galiba.

Onu da beğendim ama galiba görmeden almıycam, geçeceği telefon Redmi Note 8 Pro bile %1 daha yüksek ekran kasa oranına sahip olunca bi kararsız kaldım.

Hocalarım cihazı yarın sipariş edicem, 25W adaptör de almam lazım. Önerdiğiniz bir ürün var mı? 500tl üstüne çıkmak istemem. Anker'ın ürününü buldum fakat sizden de görüş almak isterim.

@irsuya

@429065

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı