Mi 14t Pro mu S23 mü?

Hocam islemci tarafinda yine 14t Pro daha iyi. Neredeyse bas basalar. Iki telefonu da deneyimledim ekran ve kamera acisindan da bence 14t Pro daha iyi. Kisisel tercih biraz da.

T serilerinde her şekil fix bir kronik sorun çıkıyor. HyperOS'un ne kadar kötü optimizasyona sahip olduğuda malum. HyperOS 2 içinde pek düzeltebileceklerini sanmıyorum. Ekran olarak S24+ daha iyi. Güncelleme desteği olarak zaten S24 serisinin üstünde cihaz yok. Kısa vadede daha çok özellik sunabilir ama uzun vadede sıkıntı çıkaracağından emin olduğum bir cihaz 14T.
@Aliwsly hocam yanlış spam attınız. Soru olan yoruma bile beğenmedim atmışsın. Direkt profili görünce beğenmedim atma işi ördek nefretinden mi yoksa nickin bir şey hatırlatmasından mı geliyor😃

Son düzenleme:
T serilerinde her şekil fix bir kronik sorun çıkıyor. HyperOS'un ne kadar kötü optimizasyona sahip olduğuda malum. HyperOS 2 içinde pek düzeltebileceklerini sanmıyorum. Ekran olarak S24+ daha iyi. Güncelleme desteği olarak zaten S24 serisinin üstünde cihaz yok. Kısa vadede daha çok özellik sunabilir ama uzun vadede sıkıntı çıkaracağından emin olduğum bir cihaz 14t.

Hocam Dimensity zaten kisa sureli yuksek perf. İslemcisi atiyorum şu an 900k perf. Verir 2 yil sonra 770k ama yine de asla dusuk bir şey degil. Konu sahibi satacağım, uzun sure kullanacağım tarzi seyler soylemedigi icin en iyisini oneriyorum. Ekran ve kamera acisindan kagit ustunde bilmiyorum ama kendim baktigimda 14t Pro leica lensler ve teknolojisi ile kamerada cok ondeydi. Ekran konusunda da daha canli daha akiskandi. HyperOS yuz karasi dogrudur. Ama MIUI hala sapasaglam. Ileride zaten duzelecegini dusunuyorum, daha yeni cikti. Samsung'un OS'u da 2 gunde boyle olmadi zaten. Kronik olarak bi' kronigi oldugunu bilmiyorum, varsa anlatin degerlendirelim. Guncelleme destegi olarak Samsung'u bilmiyorum ama Xiaomi tarafinda da cok kisa sureli degil yaklasik 6-7 yil guncelleme aliyor.

Kisiden kisiye degisir hocam. Guc, performans, islemci olarak 14t Pro daha onde. Ben Samsung'a pek alisamadim. Apple veya Xiaomi harici markalari pek sevmiyorum. Ama objektif bakmak gerekirse 14t Pro.

Kesinlikle hocam. Kendim hep Samsung kullandım. Fanboy değilim tabii ki. Fakat hep 6.5inç ekrandan fazla kullanınca, S23 ilaç gibi geldi bana :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı